Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedinta Comisiei Europene, la primul sau discurs despre Starea Uniunii. Von der Leyen a pledat pentru actiuni la nivel de pandemie, clima, migratie si drepturi umane (VIDEO)

B1 B1,
Presedinta Comisiei Europene, la primul sau discurs despre Starea Uniunii. Von der Leyen a pledat pentru actiuni la nivel de pandemie, clima, migratie si drepturi umane (VIDEO)

Ursula von der Leyen, presedinta Comisiei Europene, a promis un nou obiectiv privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in Europa, miercuri, cand a sustinut primul sau discurs de referinta cu privire la. continuă pe B1

URSULA VON DER LEYEN, PRIMUL DISCURS DESPRE STAREA UNIUNII EUROPENE: Bugetul Uniunii Europene va fi folosit pentru educatia cu privire la rasism si prejudecatile societale

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, sustine astazi primul sau discurs privind starea Uniunii, in Parlamentul European.

Ursula von der Leyen sustine astazi primul sau discurs privind starea Uniunii Europene

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, sustine astazi primul sau discurs privind starea Uniunii, in Parlamentul European.

Ursula von der Leyen sustine miercuri primul sau discurs privind starea Uniunii. Raport: Se asteapta ca somajul sa creasca pana la 9 %

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, sustine miercuri primul sau discurs privind starea Uniunii, in Parlamentul European. Somajul din UE ar putea ajunge pana la 9 % in 2020, acesta afectand in mod disproportionat femeile, tinerii, lucratorii slab calificati si pe cei cu contracte temporare, releva Raportul Comisiei Europene privind starea Uniunii in 2020.

Ursula von der Leyen:Vrem sa ne sa asiguram ca fondurile europene sunt protejate in fata coruptiei

Sefa Comisiei Europene a anuntat, in primul sau discurs despre starea Uniunii, crearea unei agentii de cercetare si dezvoltare biomedicala la nivel european, asa cum exista in Statele Unite. Ea a mai avertizat ca executivul european vrea sa se asigure ca fondurile europene sunt protejate in fata coruptiei, acest tel fiind nenegociabil.

VIDEO Ursula von der Leyen, primul discurs privind starea UE: Emisiile de gaze cu efect de sera, reduse cu 55% in 2030, in raport cu 1990 UE va infiinta o agentie de cercetare biomedicala, asa cum exista in Statele Unite

Planul de relansare post-Covid de 750 miliarde euro va fi finantat in proportie de 30% prin obligatiuni verzi, a afirmat miercuri sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care a sustinut miercuri discursul privind starea UE, potrivit AFP. Aceasta a facut apel la crearea unei Uniuni a sanatatii si a anuntat ca va propune reducerea cu 55% a emisiilor de gaze cu efect de sera in 2030 in raport cu nivelul din 1990, fata de obiectivul actuat fixat la -40%.

DAN MOTREANU: I-am solicitat presedintelui Comisiei Europene elaborarea unui Plan European pentru combaterea desertificarii

Europarlamentarul Dan Motreanu i-a cerut presedintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, sa elaboreze un Plan European pentru combaterea desertificarii, a declarat acesta printr-un comunicat de presa trimis redactiei.

Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani!

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a faut anuntul momentului despre starea de alerta. Astfel, Guvernul urmeaza sa discute luni, 14 septembrie, prelungirea acesteia, inclusiv masurile sanitare pentru alegerile locale si reducerea unor anumite restrictii. Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani! Ludovic Orban a facut anuntul momentului depsre prelungirea starii de .

Adevarul despre starea de sanatate a Adelinei Pestritu, infectata cu covid-19. Cum e

Unul dintre cei mai buni prietei ai Adelinei Pestritu a spus adevarul despre starea de sanatate a Adelinei Pestritu, care a fost infectata cu COVID-19. Care este starea de sanatate a Adelinei Pestritu, aflata in spital, dupa ce a fost infectata cu COVID-19 S-a aflat care este starea de sanatate a Adelinei Pestritu, recent confirmata .

Noi vesti despre starea de sanatate a lui Navalnii. Rusia, presata sa dea explicatii

Starea de sanatate a lui Aleksei Navalnii, otravit cu Noviciok in Rusia, continua sa se imbunatateasca, iar opozantul rus se poate ridica din pat, a anuntat spitalul Charite din Berlin, unde este internat, relateaza AFP.

Vesti bune, de ultima ora, despre Michael Schumacher. Un apropiat l-a vizitat si a spus adevarul despre starea lui

Unul dintre cei mai mari piloti de Formula 1 din istorie, Michael Schumacher duce o lupta impresionanta. Germanul incearca, alaturi de familie, sa se recupereze dupa teribilul accident de schi pe care l-a suferit in urma cu sapte ani. Unul dintre cei mai apropiati prieteni ai lui Schumacher, Jean Todt, a oferit noi detalii legate .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )