Libnet.ro
UNICEF

06:00

Presedinta-aleasa a Republicii Moldova, felicitata de un oficial de top din SUA. Numarul trei in ierarhia diplomatiei americane, David Hale i-a transmis telefonic un mesaj special Maiei Sandu

B1 B1,
Presedinta-aleasa a Republicii Moldova, felicitata de un oficial de top din SUA. Numarul trei in ierarhia diplomatiei americane, David Hale i-a transmis telefonic un mesaj special Maiei Sandu

David Hale, Sub-Secretarul de stat american pentru Afaceri Politice, a sunat-o pe Maia Sandu, presedinta-aleasa a Republicii Moldova, si a felicitat-o pentru victoria obtinuta la alegerile prezidentiale din 15. continuă pe B1

ION CHICU, PREMIERUL REPUBLICII MOLDOVA: Este un scrutin care va arata lumii ce inseamna statul Republica Moldova

Premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, este convins ca alegerile prezidentiale de duminica vor arata lumii daca moldovenii sunt in stare sa organizeze alegeri democratice, conform Agerpres.

Cine este Maia Sandu, prima femeie presedinte a Republicii Moldova

Maia Sandu ar putea deveni prima femeie presedinte a Republicii Moldova. Rezultatele partiale oficiale date publicitatii in aceasta dimineata arata ca aceasta ar fi castigat alegerile prezidentiale desfasurate ieri peste Prut.

Maia Sandu este noul presedinte al Republicii Moldova. Cu 100% din voturi numarate, Dodon a suferit o infrangere zdrobitoare

Maia Sandu, candidatul pro-european de la Chisinau, este noul presedinte al Republicii Moldova, dupa numararea tuturor voturilor din sectiile de pe teritoriul tarii si a celor din diaspora. Igor Dodon, spulberat de votul de peste hotare.

Exit-poll: Maia Sandu, noul presedinte al Republicii Moldova. Primele rezultate partiale UPDATE

Lidera PAS, Maia Sandu, devine noul presedinte al Republicii Moldova. Cel putin asa arata rezultatele prezentate de exit-poll-ul realizat de Watchdog. md si Institutul de Politici Publice.

Dorin Chirtoaca: Astazi, cu adevarat, se va decide soarta Republicii Moldova

Astazi, cu adevarat, se va decide soarta Republicii Moldova. Fie vom avea o soarta noua cu totii o soarta buna, luminoasa, fie vom ramane in ceata asta, care si astazi dimineata a cuprins toata Moldova. Este declaratia, dupa iesirea de la urne, a presedintelui Partidului Liberal, Dorin Chirtoaca, care a participat in primul tur de scrutin, fiind candidat inaintat de Blocul electoral Unirea, transmite IPN.

Europarlamentarul Siegfried Muresan: Presedintele ales Maia Sandu, o noua speranta pentru cetatenii Republicii Moldova

Dupa victoria Maiei Sandu din turul doi al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, presedintele Delegatiei Parlamentului European la Comitetul Parlamentar de Asociere UE Moldova, deputatul european.

Ce avere are Maia Sandu, noul presedinte al Republicii Moldova

Maia Sandu, noul presedinte al Republicii Moldova, in urma alegerilor prezidentiale de duminica, a trecut in declaratia de avere depusa la Comisia Electorala Centrala CEC) un apartament cu doua camere, o.

Marcel Ciolacu: Victoria Maiei Sandu, o confirmare a dorintei majoritatii cetatenilor Republicii Moldova de apropiere strategica de Europa si de Romania

Marcel Ciolacu a declarat, pe Facebook, ca victoria Maiei Sandu la alegerile prezidentiale reprezinta o confirmare a dorintei majoritatii cetatenilor Republicii Moldova de apropiere strategica de Europa si de.

IGOR DODON: Am votat pentru independenta si statalitatea Republicii Moldova

Presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, socialistul Igor Dodon, care candideaza pentru un nou mandat, a recurs, astazi, la un discurs nationalist pentru a-i convinge pe alegatori sa iasa la vot in al doilea tur al alegerilor prezidentiale.

Maia Sandu, felicitata de SUA pentru reusita istorica Am sprijinit poporul Republicii Moldova in eforturile depuse de acesta pentru a-si consolida democratia

Maia Sandu, castigatoarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova si prima femeie presedinte a tarii, a fost felicitata pentru reusita istorica si de catre oficialii SUA, prin intermediul Ambasadei.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2001 seconds )