Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea: Demisia mea este un gest de demnitate, in continuare imi sustin cu tarie nevinovatia

B1 B1,
Liviu Dragnea: Demisia mea este un gest de demnitate, in continuare imi sustin cu tarie nevinovatia

Liviu Dragnea a declarat la Targu Mures ca demisia din functia de ministru al Dezvoltarii Regionale reprezinta un gest de demnitate, transmite Agerpres. Ministrul demisionar a mai anuntat ca isi sustine in. continuă pe B1

Liviu Dragnea, cu demisia in mana: Daca voi fi condamnat in Dosarul Referendumul, functiile nu vor mai exista

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie dau vineri, 15 mai, sentinta in dosarul in care Liviu Dragnea si alte 70 de persoane au fost judecati pentru fraude comise la referendumul de demitere a.

Klaus Iohannis, despre demisia lui Liviu Dragnea: Un gest adecvat dupa condamnare. Nu am discutat cu premierul despre inlocuitorul lui Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa demisia lui Liviu Dragnea din functia de ministru al Dezvoltarii, dupa condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului. Seful st.

Klaus Iohannis, despre demisia lui Liviu Dragnea: Un gest adecvat dupa condamnare. Nu am discutat cu premierul despre inlocuitorul lui Dragnea (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa demisia lui Liviu Dragnea din functia de ministru al Dezvoltarii, dupa condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului. Seful st.

Dosarul Referendumul: Campania comuna a USL pentru referendumul din 2012 este inexistenta in pozitia PNL fata de condamnarea lui Liviu Dragnea

Liderul PSD Victor Ponta a amintit, vineri, ca liderii PNL care ii cer demisia lui Liviu Dragnea au facut campanie cot la cot cu social-democratii la referendumul de suspendare a lui Traian Basescu din 2012.

Victor Ponta: Liderii PNL care ii cer demisia lui Liviu Dragnea au facut campanie cot la cot cu PSD la referendumul din 2012. Sa va fie rusine!

Liderul PSD Victor Ponta a amintit, vineri, ca liderii PNL care ii cer demisia lui Liviu Dragnea au facut campanie cot la cot cu social-democratii la referendumul de suspendare a lui Traian Basescu din.

Liviu Dragnea asteapta decizia in Dosarul Referendumului: Am emotii pentru ziua de maine. Cred cu tarie in nevinovatia mea

Liviu Dragnea, Ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a declarat la Craiova ca are emotii pentru ziua de maine, cand inalta Curte de Justitie si Casatie va da verdictul in Dosarul Referendumului.

CTP: Liviu Dragnea e prima persoana din PSD care isi da demisia fara sa i-o ceara tovarasii de partid. Plecarea lui din PSD va lasa un vid de putere

Cristian Tudor Popescu a analizat pentru Digi24 condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in Dosarul Referendumul, imaginea acestuia in partid si problemele ce s-ar putea declansa prin.

Liviu Dragnea, despre sentinta iCCJ in dosarul Referendumului: Cred ca se da o lovitura crunta democratiei (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca mi-am anuntat demisia din cele doua functii. Eu si Victor Ponta vom hotari in ce mod as putea ajuta partidul in viitor. Am primit mesaje de la colegi pentru care le.

Liviu Dragnea a demisionat din functia de ministrul al Dezvoltarii, dupa condamnarea in dosarul referendumului: Luni va fi pe masa BPN si mandatul meu de presedinte executiv al PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat vienri, dupa condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului, ca isi da demisia din functia de ministru al Dezvoltarii Regionale. Instanta Suprema a decis.

Liviu Dragnea a demisionat din Guvern

Liviu Dragnea a anutat ca a demisionat din functia de ministru al Dezvoltarii, iar luni va prezenta Biroului Permanent al PSD demisia si din functia de presedinte-executiv al PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )