Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Demisia mea din functia de presedinte executiv al PSD poate sa puna partidul intr-o situatie delicata

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Demisia mea din functia de presedinte executiv al PSD poate sa puna partidul intr-o situatie delicata

Liviu Dragnea a declarat duminica, la Antena 3, ca demisia sa din functia de presedinte executiv al Partidului Social Democrat PSD) poate sa puna partidul intr-o situatie delicata intr-un an preelectoral, cand trebuie pregatit pentru alegerile locale de anul viitor. UPDATE - Ponta: Partidul nu sunt eu, conducerea PSD va decide daca Dragnea ramane presedinte executiv. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea: Demisia mea este un gest de demnitate, in continuare imi sustin cu tarie nevinovatia

Liviu Dragnea a declarat la Targu Mures ca demisia din functia de ministru al Dezvoltarii Regionale reprezinta un gest de demnitate, transmite Agerpres. Ministrul demisionar a mai anuntat ca isi sustine in.

Liviu Dragnea a demisionat din functia de ministrul al Dezvoltarii, dupa condamnarea in dosarul referendumului: Luni va fi pe masa BPN si mandatul meu de presedinte executiv al PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat vienri, dupa condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului, ca isi da demisia din functia de ministru al Dezvoltarii Regionale. Instanta Suprema a decis.

Liviu Dragnea a demisionat din Guvern

Liviu Dragnea a anutat ca a demisionat din functia de ministru al Dezvoltarii, iar luni va prezenta Biroului Permanent al PSD demisia si din functia de presedinte-executiv al PSD.

Social-democratii fac scut in jurul lui Liviu Dragnea: Liderii PSD din tara ii cer sa nu demsioneze din functia de presedinte executiv al partidului

Social democratii din mai multe judete ale tarii ii canta la unison ode lui Liviu Dragnea dupa ce acesta a demisionat din Guvern, ca urmare a condamnarii in dosarul Referendumului. Care mai de care,.

Social-democratii fac scut in jurul lui Liviu Dragnea: Liderii PSD din tara ii cer sa nu plece din partid (VIDEO)

Social democratii din mai multe judete ale tarii ii canta la unison ode lui Liviu Dragnea dupa ce acesta a demisionat din Guvern, ca urmare a condamnarii in dosarul Referendumului. Care mai de care,.

Liviu Dragnea a demisionat din Guvern si din conducerea PSD, dupa ce a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare. Ma consider nevinovat

UPDATE - Liviu Dragnea a anuntat ca a demisionat din postul de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, iar luni, in sedinta Biroului Permanent al PSD, isi va depune mandatul de.

Ponta: Conducerea PSD va decide daca Dragnea ramane presedinte executiv

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, referitor la demisia lui Dragnea din functia de presedinte executiv al PSD, ca formatiunea politica va decide daca Liviu Dragnea va ramane in functia de presedinte executiv al formatiunii, informeaza Agerpres.

CTP: Liviu Dragnea e prima persoana din PSD care isi da demisia fara sa i-o ceara tovarasii de partid. Plecarea lui din PSD va lasa un vid de putere

Cristian Tudor Popescu a analizat pentru Digi24 condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in Dosarul Referendumul, imaginea acestuia in partid si problemele ce s-ar putea declansa prin.

Condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului din 2012 a starnit imaginatia internautiulor. Vezi cele mai bune bancuri cu Dragnea si despre Teleorman

Condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul a adus, din nou, in atentia internautilor glumele despre judetul de origine al presedintelui executiv al PSD - Teleorman, dar si despre cum se desfasoara.

Reuters, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Al doilea caz din guvern, doborat de acuzatii grave

Condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in dosrul Referendumului a produs ecouri rapid si in presa internationala. Jurnalistii de la Reuters noteaza intr-un articol ca aceasta este.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )