Libnet.ro
UNICEF

18:30

Presedintele Asociatiei Judecatorilor din Romania: Este nevoie de o definire mai buna a statutului judecatorului

Antena3 Antena3,
Presedintele Asociatiei Judecatorilor din Romania: Este nevoie de o definire mai buna a statutului judecatorului

Este nevoie de o mai buna definire a statutului judecatorului pentru o justitie mai buna, spune presedintele Asociatiei judecatorilor din Romania. Gabriela Baltag sustine ca cei care blameaza. continuă pe Antena3

Eurostat a retras de pe site datele privind rata ocuparii din Romania. Seful INS, Tudorel Andrei: Rata a fost calculata la o populatie transmisa eronat

Datele privind rata ocuparii in Romania au fost retrase joi de Eurostat pe pe pagina de Internet din cauza unor erori de transmitere a datelor provenind din Romania. Eroarea provine de la cifra privind populatia locala, comunicata gresit de un director din INS. Fata devechiul comunicat, actualulfisier postat de Statistica europeanatrece in dreptul Romaniei simbolul :, urmand ca cifra corecta sa fie afisata in cateva zile, au confrmat pentru HotNews. ro oficiali ai Eurostat. Contactat de HotNews. ro, Tudorel Andrei, presedintele INS a spus ca e vorba de o diferenta de date privind populatia Romaniei de dinainte de Recensamant si cea masurata dupa Recensamant, confirmand ca este scaparea unui director care a transmis datele la Bruxelles.

Ce se intampla in FIECARE dimineata pe un munte din Romania. NIMENI n-a putut explica fenomenul: Este strabatut de cea mai puternica axa energetica a Pamantului

Ceahlaul se numara printre cele mai misterioase masive muntoase din Romania. in primele ore ale diminetii, la rasaritul soarelui, deasupra masivului apar, in mod inexplicabil, niste jocuri de lumini. in.

Primaria Cluj-Napoca: topul celor mai vizitate orase din Romania este gresit

Cluj-Napoca a fost plasat pe locul 11 intr-un top al celor mai vizitate orase din Romania, dupa localitati precum Mangalia, Sinaia sau Targu-Mures. Primaria capitalei Ardealului sustine ca datele din clasamentul Autoritatii Nationale pentru Turism sunt eronate, orasul clasandu-se pe locul patru.

Cum distrug turistii cele mai frumoase pesteri din Romania

Speologii romani si norvegieni vor studia efectele pe care vizitele turistilor le au asupra microclimatelor din cinci dintre cele mai importante pesteri din Romania.

AXA: Contractul privind vanzarea operatiunilor din Romania catre Astra a incetat

Contractul de vanzare a operatiunilor de asigurari AXA Life Insurance Romania catre Astra Asigurari a incetat, grupul francez urmand sa evalueze optiunile strategice privind operatiunile din Romania, a anutat subsidiara din Romania a AXA printr-un comunicat remis redactiei.

Federatia Editorilor din Romania: CNSC constata ca Ministerul Educatiei a eliminat oferte perfect valabile si a favorizat companiile declarate castigatoare la licitatia pentru manuale scolare

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) constata ca Ministerul Educatiei a folosit in mod ilegal prevederi ale unui ordin de ministru pentru a elimina oferte perfect valabile si a favorizat companiile declarate castigatoare la licitatia de manuale, sustine Federatia Editorilor din Romania, care a facut public textul integral al motivarii CNSC. Intr-un comunicat remis HotNews. ro, Federatia ataseaza si un Raport intern al Comisiei tehnice din Ministerul Educatiei, raport care evalueaza conformitatea manualelor digitale cu specificatiile tehnice din caietul de sarcini. Potrivit documentelor FER, Ministerul Educatiei nu a luat in seama raportul expertilor IT si a declarat castigatoare companii ale caror manuale digitale ar fi neconforme caietului de sarcini.

Federatia Editorilor din Romania: MEN a eliminat oferte valabile si a favorizat companiile castigatoare, la licitatia pentru manuale

Federatia Editorilor din Romania FER) a anuntat, joi, citand decizia Consiliului National pentru Solutionarea Contestatiilor CNSC), ca Ministerul Educatiei a eliminat oferte perfect valabile si a favorizat companiile declarate castigatoare, la licitatia pentru manuale, arata Mediafax.

VIDEO Cum a ajuns painea neagra sa fie cel mai falsificat produs din Romania. Consumam carmin, cacao, caramel sau cenusa de vatra

Painea neagra ramane cel mai falsificat produs din Romania. Asa ca cei care tin dieta sau vor sa traiasca sanatos trebuie sa fie foarte atenti ce cumpara.

VIDEO Cine este Mellina, newcomerita care face furori pe YouTube si in topurile din Romania? Afla TOTUL despre noua revelatie a muzicii romanesti!

Mellina este una dintre fetele noi din industria muzicala romaneasca, desi are ani buni de munca in spate si se.

Hollande: Referendumul din Scotia este determinant pentru Europa

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a decarat ca rezultatele referendumului privind independenta Scotiei sunt decisive pentru intreaga Europa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )