Libnet.ro
UNICEF

19:45

Presedintele Barack Obama lanseaza un apel de unitate pentru protestatarii anti-Trump

Adevărul Adevărul,
Presedintele Barack Obama lanseaza un apel de unitate pentru protestatarii anti-Trump

Presedintele Barack Obama a lansat joi seara un mesaj de unitate catre protestatarii anti-Trump, precizand ca atat democratii cat si republicanii sunt cetateni americani si patrioti. De asemenea, liderul american a declarat ca este totusi dreptul cetatenilor de a protesta intr-o maniera non-violenta fata de victoria in alegerile prezidentiale a lui Donald Trump. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. Barack Obama face apel la unitate, indiferent de rezultatul votului

Presedintele Statelor Unite, democratul Barack Obama, le-a cerut americanilor sa ramana uniti, indiferent de rezultatul scrutinului prezidential de marti.

VIDEO. Barack Obama, in primul mesaj dupa victoria lui Trump, lanseaza un apel pentru unificarea societatii americane

Presedintele Barack Obama l-a felicitat pe Donald Trump pentru victoria in scrutinul prezidential, in primul lui mesaj de dupa anuntarea oficiala a rezultatului alegerilor din SUA.

Rezultate alegeri SUA. Obama face apel la unitate, indiferent cine va fi viitorul presedinte

Presedintele SUA, democratul Barack Obama, le-a cerut americanilor sa ramana uniti, indiferent de rezultatul scrutinului prezidential de marti, transmite miercuri DPA, preluata de Agerpres. Alegerile au fost epuizante, stresante si uneori de-a dreptul stranii, a declarat Obama intr-un mesaj video difuzat pe Twitter de site-ul american de stiri Buzzfeed.

VIDEO. Donald Trump si Barack Obama s-au intalnit la Casa Alba. Se pregateste o tranzitie cordiala spre noua administratie

Presedintele in functie, Barack Obama, a declarat ca a avut o intalnire excelenta cu succesorul sau, Donald Trump. Obama a precizat ca au discutat chestiuni organizatorice si ca prioritatea urmatoarelor doua luni va fi, pentru el, sa asigure transferul prerogativelor de sef al statului catre presedintele ales.

VIDEO. Donald Trump a sosit la Casa Alba pentru a se intalni cu Barack Obama. Au discutat despre tranzitia lenta spre noua administratie

Presedintele in functie, Barack Obama, a declarat ca a avut o intalnire excelenta cu succesorul sau, Donald Trump. Obama a precizat ca au discutat chestiuni organizatorice si ca prioritatea urmatoarelor doua luni va fi, pentru el, sa asigure transferul prerogativelor de sef al statului catre presedintele ales.

Barack Obama l-a invitat la Casa Alba pe presedintele ales Donald Trump

Desi a declarat pe toata perioada campaniei electorale ca o sustine pe Hillary Clinton la presedintia SUA, Barack Obama l-a felicitat pe succesorul sau lapresedintia SUA, Donald Trump. Mai mult, Obama l-a.

Barack Obama il primeste pe Donald Trump, astazi, in Biroul Oval

Barack Obama il va primi astazi pe succesorul sau, Donald Trump, in Biroul Oval, pentru o intalnire vizand sa asigure tranzitia lenta dorita de presedintele american in exercitiu, a anuntat miercuri Casa Alba, citata de AFP.

Barack Obama promite un transfer pasnic de putere: Nu suntem mai intai democrati sau mai intai republicani, suntem mai intai americani, toti vrem ce este cele mai bine pentru aceasta tara (VIDEO)

Presedintele american Barack Obama a tinut miercuri o conferinta de presa in care a vorbit despre alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte si a promit ca va face un trasfer pasnic de.

Barack Obama l-a felicitat pe Donald Trump si si-a exprimat admiratia fata de campania solida pe care republicanul a desfasurat-o in intreaga tara

Presedintele SUA, Barack Obama, l-a felicitat telefonic pe Donald Trump pentru triumful in alegerile prezidentiale si l-a invitat la Casa Alba, releva un comunicat de presa al administratiei prezidentiale de la Washington.

Rezultate alegeri SUA 2016. Barack Obama l-a felicitat telefonic pe Donald Trump si l-a invitat la Casa Alba

Presedintele american in exercitiu, Barack Obama, l-a felicitat telefonic pe Donald Trump pentru victoria in alegerile prezidentiale desfasurate marti in Statele Unite si l-a invitat la Casa Alba, releva un comunicat de presa al administratiei prezidentiale de la Washington, preluat de agentiile internationale de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )