Libnet.ro
UNICEF

13:30

Presedintele Basescu, in Israel: incercam sa ii convingem pe politicienii romani ca justitia e justitie

B1 B1,
Presedintele Basescu, in Israel: incercam sa ii convingem pe politicienii romani ca justitia e justitie

Justitia nu se opreste cand vor unii sau altii, indiferent cat ar fi de bogati si de puternici din punct de vedere politic, a afirmat, marti, presedintele Traian Basescu, la intalnirea cu romanii din. continuă pe B1

Basescu, romanilor din Israel: incercam sa ii convingem pe politicienii romani ca ...

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, marti, la Tel Aviv, cu reprezentantii romanilor din Israel, carora le-a spus ca Romania a ramas un stat democratic, dar care nu este perfect, el mentionand ca politicienii romani trebuie sa invete ca justitia nu se opreste cand vor unii, oricat de bogati, relateaza Mediafax. Seful statului a spus ca Romania a avut crestere economica: Nu mare, dar decat deloc, ca la altii, mai bine, a precizat el. Despre Romania, nu o ducem atat de rau pe cat ne .

Presedintele Basescu se intalneste cu Mahmoud Abbas.

Presedintele Traian Basescu a ajuns, marti, la Ramallah, unde a fost primit de presedintele Mahmoud Abbas. La intalnirea cu presedintele Palestinei, Basescu a spus: Nice to see you. Long time no see. Traian Basescu si Mahmoud Abbas vor face si declaratii de presa. Citeste si: Basescu, sprijin discret pentru Israel, la Tel Aviv Dupa aceasta intalnire, presedintele are in program intalnirea cu comunitatile romanilor din Teritoriile Palestiniene si Israel. Anterior, presedintele Traian .

Elan Schwarzenberg: Nu l-am cautam pe presedintele Basescu, am fost invitat de gazde

Omul de afaceri Elan Schwarzenberg a declarat luni pentru HotNews. ro ca a fost invitat de gazde sa participe la o ceremonie in Israel unde presedintele Traian Basescu ar fi trebuit sa depuna o coroana de flori la mormantul presedintelui fondator al Israelului. Contactat de HotNews. ro printr-un SMS, pe un numar apartinind omului de afaceri, acesta a raspuns: Nu l-am cautat! Am fost invitat de gazde pentru ca altfel nu poti intra in acel loc! Si nici n-am alergat sa-l vad in alta parte. Regret ca n-am putut ramane sa-l astept, dar aveam ceva prestabilit, a declarat Schwarzenberg pentru HotNews. ro. Vom reveni cu amanunte.

Elan Schwarzenberg: Nu l-am cautat pe presedintele Basescu, am fost invitat de gazde

Omul de afaceri Elan Schwarzenberg a declarat luni pentru HotNews. ro ca a fost invitat de gazde sa participe la o ceremonie in Israel unde presedintele Traian Basescu ar fi trebuit sa depuna o coroana de flori la mormantul presedintelui fondator al Israelului. Contactat de HotNews. ro printr-un SMS, pe un numar apartinind omului de afaceri, acesta a raspuns: Nu l-am cautat! Am fost invitat de gazde pentru ca altfel nu poti intra in acel loc! Si nici n-am alergat sa-l vad in alta parte. Regret ca n-am putut ramane sa-l astept, dar aveam ceva prestabilit.

Presedintele Basescu se intalneste cu Mahmood Abbas

Presedintele Traian Basescu a ajuns, marti, la Ramallah. Presedintele Romaniei a fost primit la complexul prezidential al Teritoriilor Palestiniene, de catre presedintele Mahmood Abbas, informeaza Mediafax.

Presedintele Basescu l-a incurajat pe Bute

Traian Basescu, presedintele Romaniei, l-a incurajat pe Lucian Bute dupa infrangerea suferita, duminica, in fata haitianului Jean Pascal in cadrul unui meci de 12 runde la categoria semigrea.

Presedintele Basescu l-a incurajat pe Lucian Bute dupa infrangerea suferita in fata lui Jean Pascal

Imediat dupa ce a pierdut confruntarea cu Jean Pascal, Lucian Bute a fost contacat din tara de presedintele Romaniei, Traian Basescu, care l-a incurajat pe pugilistul roman.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )