Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Basescu participa joi si vineri la Consiliul European, unde se semneaza Asocierea UE-Moldova

România Liberă România Liberă,
Presedintele Basescu participa joi si vineri la Consiliul European, unde se semneaza Asocierea UE-Moldova

Presedintele Traian Basescu participa, joi si vineri, la Bruxelles, la Summit-ul PPE si la reuniunea Consiliului European. Pe agenda reuniunii sefilor de stat si de guvern din UE figureaza semnarea Acordurilor de asociere cu Moldova. continuă pe România Liberă

Basescu refuza sa il mandateze pe Ponta la Consiliul European. Am un motiv sentimental sa particip la Consiliu

Presedintele Traian Basescu a refuzat sa ii acorde premierului Victor Ponta mandat de reprezentare la Consiliul European si a anuntat ca el insusi va participa, avand in vedere obligatiile constitutionale,.

VIDEO Victor Ponta a sesizat Curtea Constitutionala in conflictul cu seful statului privind reprezentarea la Consiliul European din 26-27 iunie. CCR judeca sesizarea pe 9 iulie

Premierul Victor Ponta a sesizat, marti, Curtea Constitutionala in legatura cu reprezentarea Romaniei la Consiliul European de la Bruxelles din 26-27 iunie. Primul ministru i-a cerut lui Traian Basescu mandat pentru a reprezenta Romania la Consiliul European, insa seful statului l-a refuzat, anuntand ca el va participa la Consiliul de la Bruxelles. Victor Ponta a mai facut o sesizare similara catre CCR in 2012, iar Curtea Constitutionala i-a dat atunci dreptate lui Traian Basescu. Curtea Constitutionala a anuntat ca va judeca pe 9 iulie sesizarea primului ministru privind conflictul juridic de natura constitutionala intre Guvern si Presedinte referitor la reprezentarea statului roman la Consiliul European.

VIDEO Victor Ponta a sesizat Curtea Constitutionala in conflictul cu seful statului privind reprezentarea la Consiliul European din 26-27 iunie

Premierul Victor Ponta a sesizat, marti, Curtea Constitutionala in legatura cu reprezentarea Romaniei la Consiliul European de la Bruxelles din 26-27 iunie. Primul ministru i-a cerut lui Traian Basescu mandat pentru a reprezenta Romania la Consiliul European, insa seful statului l-a refuzat, anuntand ca el va participa la Consiliul de la Bruxelles. Victor Ponta a mai facut o sesizare similara catre CCR in 2012, iar Curtea Constitutionala i-a dat atunci dreptate lui Traian Basescu.

Basescu nu-l lasa pe Ponta la Consiliul European. Ponta: Merge la Bruxelles doar ca sa nu ma lase pe mine

Premierul Victor Ponta nu a primit mandat din partea presedintelui Traian Basescu sa reprezinte Romania la Consiliul European de la Bruxelles. Merge la Bruxelles doar ca sa nu ma lase pe mine, s-a plans premierul.

Victor Ponta sesizeaza CCR cu privire la decizia presedintelui Basescu de a nu-l lasa sa reprezinte Romania la Consiliul European

Victor Ponta a anuntat, marti ca a sesizeazat Curtea Constitutionala cu privire la decizia presedintelui TraianBasescu de a nu-i da mandat pentru a merge la Consiliul European de la Bruxelles, relateaza B1.

CCR discuta pe 9 iulie sesizarea privind reprezentarea la Consiliul European

Curtea Constitu and tionala a Romaniei va judeca pe 9 iulie sesizarea primului ministru privind conflictul juridic de natura constitu and tionala intre Guvern and si Pre and sedinte referitor la reprezentarea statului roman la Consiliul European.

Victor Ponta il reclama pe Traian Basescu la Parlament. Presedintele nu a cerut Guvernului mandat pentru Consiliul European

Premierul Victor Ponta il reclama pe Traian Basescu la Parlament ca nu a cerut Guvernului mandat pentru Consiliul European care incepe joi. Ponta a trimis Parlamentului o scrisoare in care spune ca Basescu nu l-a.

in plin scandal, in care este implicata familia sa, presedintele refuza sa il lase pe Ponta sa mearga la Consiliul European de joi. Motivarea este incredibila

Presedintele Traian Basescu nu i-a dat mandat lui Victor Ponta sa mearga la Consiliul European care incepe joi, pe motiv ca premierul nu are experienta si cunostintele sale. De cealalta parte, Victor Ponta .

Traian Basescu: Ponta mi-a solicitat mandat sa participe la Consiliul European, azi l-am anuntat ca nu ii dau

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca nu i-a acordat premierului Ponta mandat pentru participarea laConsiliul European din 26 - 27 iunie intrucat asa prevad obligatiile constitutionale, iar.

Ponta sesizeaza Parlamentului: Basescu nu a cerut elemente de mandat pentru Consiliul European

Premierul Victor Ponta a transmis conducerii Senatului o adresa prin care informeaza ca presedintele Traian Basescu nu a solicitat Executivului elemente de mandat pentru participarea la reuniunea Consiliului European din 26-27 iunie .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )