Libnet.ro
UNICEF

17:45

Presedintele Basescu a primit asigurari ca Italia sprijina aderarea Romaniei la Schengen

Antena3 Antena3,
Presedintele Basescu a primit asigurari ca Italia sprijina aderarea Romaniei la Schengen

Presedintele Traian Basescu a primit asigurari din partea Margheritei Boniver, presedinta Comitetului Parlamentar Schengen din Italia, ca tara sa sprijina Romania pentru finalizarea procesului de aderare la. continuă pe Antena3

Presedintele Traian Basescu a primit asigurari ca Italia sprijina aderarea Romaniei la Schengen

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit miercuri la Cotroceni cu Margherita Boniver, presedintele Comitetului Parlamentar Schengen din Parlamentul Italiei, ocazie cu care oficialul italian i-a dat asigurari ca tara sa sprijina Romania pentru finalizarea procesului de aderare la spatiul Schengen, informeaza un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Basescu a primit asigurari ca Italia sprijina aderarea Romaniei la Schengen.

Presedintele Traian Basescu a primit asigurari din partea Margheritei Boniver, presedinta Comitetului Parlamentar Schengen din Italia, ca tara sa sprijina Romania pentru finalizarea procesului de aderare la spatiul Schengen, potrivit Mediafax. Seful statului a primit-o miercuri, la Palatul Cotroceni, pe Margherita Boniver, discutand despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen, precum si situatia generala din interiorul UE, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Oficialul .

Presedintele Traian Basescu a primit asigurari ca Italia sustine aderarea Romaniei la Schengen

Presedintele Traian Basescu a primit asigurari din partea oficialilor italieni ca tara sprijina Romania pentru finalizarea procesului de aderare la Schengen, scrie Mediafax. Seful statului a primit-o miercuri, la.

Noble Securities: Inflatia in crestere este un argument in plus care arata ca aderarea Romaniei la moneda euro se va putea realiza intr-un orizont indepartat

Inflatia in crestere accentuata este un argument in plus care arata ca aderarea Romaniei la moneda Euro se va putea realiza intr-un orizont indepartat. Presupunand totusi ca Romania ar ajunge cumva sa indeplineasca la timp toate criteriile de convergenta nominala ceea ce nu este deloc usor), anul 2015 ramane inca intr-o perspectiva de risc din punct de vedere al convergentei reale si deci al dezechilibrelor care ar putea sa apara. In plus, criza din Zona Euro este departe de a fi rezolvata si nu avem un orizont de timp in acest sens, astfel incat a avea o politica monetara proprie pare sa ramana un avantaj in urmatorii ani, a aratat Victor Safta, director general Noble Securities- sucursala Romania.

MAE a primit asigurari ca Guvernul britanic nu isi schimba politica privind circulatia persoanelor

Ministerul Afacerilor Externe a primit asigurari din partea Guvernului britanic ca acesta nu isi va schimba politica privind libera circulatie, dar si ca restrictiile pe piata muncii pentru cetatenii proveniti din tara noastra nu se vor prelungi dupa 1 ianuarie 2014, a declarat sectarul de stat Ovidiu, relateaza sursele de presa.

MAE roman a primit asigurari ca Guvernul britanic nu isi schimba politica privind circulatia

MAE roman a primit asigurari ca Guvernul britanic nu isi va schimba politica privind libera circulatie, dar si ca restrictiile pe piata muncii pentru romani nu se vor prelungi dupa 1 ianuarie 2014, declaratiile recente ale unor oficiali britanici pe aceasta tema fiind in cheie electorala. Afirmatia apartine secretarului de stat Ovidiu Dranga. Ceea ce este esential este ca Guvernul britanic nu isi schimba politica vizavi de libera circulatie in spatiul european.

Dranga: MAE roman a primit asigurari ca Guvernul britanic nu isi schimba politica privind ...

MAE roman a primit asigurari ca Guvernul britanic nu isi va schimba politica privind libera circulatie, dar si ca restrictiile pe piata muncii pentru romani nu se vor prelungi dupa 1 ianuarie 2014, declaratiile recente ale unor oficiali britanici pe aceasta tema fiind in cheie electorala, potrivit Mediafax. Afirmatia apartine secretarului de stat Ovidiu Dranga. Ceea ce este esential este ca Guvernul britanic nu isi schimba politica vizavi de libera circulatie in spatiul european. Am .

Presedintele Basescu a promulgat legea privind revenirea la 85% a indemnizatiei pentru mame.

Presedintele Traian Basescu a promulgat, luni, legea care majoreaza indemnizatia de crestere a copilului de la 75% la 85% din cuantumul venitului net. Potrivit unui comunicat al Presedintiei remis agentiei MEDIAFAX, presedintele Basescu a semnat luni decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 124/2011 pentru modificarea unor acte normative care reglementeaza acordarea de beneficii de asistenta sociala. Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, si-a .

Presedintele Basescu a semnat un decret de numire a Monicai Pop in CA al CNAS

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, un decret pentru numirea Monicai Pop in Consiliul de Administratie al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, pentru un mandat de 4 ani. Administratia.

Presedintele Basescu a semnat un decret de numire a Monicai Pop in Consiliul de administratie al CNAS

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, un decret pentru numirea Monicai Pop in Consiliul de Administratie al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, pentru un mandat de 4 ani. Administratia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )