Libnet.ro
UNICEF

07:15

Presedintele CCR, Augustin Zegrean, despre casatoriile gay

România Liberă România Liberă,
Presedintele CCR, Augustin Zegrean, despre casatoriile gay

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat duminica, intrebat despre casatoriile gay, ca exista o cale corecta - cea stabilita de Dumnezeu cand a facut lumea. continuă pe România Liberă

Presedintele CCR, Augustin Zegrean: V-am spus ca nu rezist. Mi-am depus dosarul pentru pensie

Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a declarat, joi, ca si-a depus dosarul pentru pensia de parlamentar. V-am spus ca nu cred ca am sa rezist si nu am rezistat, a raspuns Augustin Zegrean,.

Augustin Zegrean, despre casatoriile intre persoane de acelasi sex: In textul Constitutiei nu ar fi o interdictie, in Codul Civil, da. Calea corecta e cea stabilita de Dumnezeu cand a facut lumea

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat in emisiunea In fata ta difuzata de Digi24, ca institutia analizeaza un dosar pe aceasta tema casatoriilor intre persoane de acelasi sex. Potrivit presedintelui CCR, textul Constitutiei nu interzice in mod explicit acest tip de casatorii, vorbind despre soti in schimb, interdictia este specificata clar in Codul Civil. Zegrean a aratat insa ca , in opinia sa, calea corecta e cea stabilita de Dumnezeu cand a facut lumea.

Presedintele CCR: Eu voi ramane oricum basist. Foarte rar am vorbit la telefon cu Traian Basescu. Mi-a strigat un tanar: Esti mandru de tine? Noi nu suntem

Presedintele Curtii Constitutionale CCR), Augustin Zegrean, spune ca va ramane cu eticheta de basist pentru ca a fost propus judecator la CCR de catre fostul presedinte Traian Basescu, cel care il suna destul de rar, dar care nu ia dat niciodat[ o sugestie privind o eventuala decizie luata de Curte.

Presedintele CCR explica de ce a respins sesizarea jurnalistului Liviu Avram. Se fac presiuni la adresa CCR?

Presedintelele Curtii Constitutionale CCR), Augustin Zegrean, a explicat motivele pentru care a respins sesizarea jurnalistului Liviu Avram privind alegerea primarilor intr-un singur tur.

Presedintele CCR: Traian Basescu m-a sunat de cateva ori

Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale, a vorbit despre relatia sa cu presedintele Traian Basescu si a spus ca fostul sef al statului, care l-a propus judecator la CCR, l-a sunat de cateva ori in cei 9 ani ai mandatului, transmite Digi 24.

Presedintele CCR a gasit solutia pentru parlamentarii lenesi: Sa luam o bata sa ii batem. V-am spus ca nu rezist. Mi-am depus dosarul pentru pensie

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, are o solutie pentru parlamentarii lenesi: o bata! intrebat despre numeroasele legi care au articole declarate neconstitutionale, dar care nu au.

Presedintele CCR a gasit solutia pentru parlamentarii lenesi: Sa luam o bata sa ii batem. V-am spus ca nu rezist. Mi-am depus dosarul pentru pensie

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, are o solutie pentru parlamentarii lenesi: o bata! intrebat despre numeroasele legi care au articole declarate neconstitutionale, dar care nu au.

Augustin Zegrean: 522 de primari traseisti ar fi trebuit sa isi piarda mandatul. Au incalcat legea

Presedintele Curtii Constitutionale Augustin Zegrean a declarat in emisiunea In fata ta difuzata duminica de Digi24, ca cei 522 de primari traseisti ar fi trebuit sa isi piarda mandatul inca de acum un an si jumatate, dupa ce CCR a declarat neconstitutionala Ordonanta de Urgenta data inainte de alegerile din 2014, care le acorda edililor 45 de zile sa-si schimbe partidul, fara sa-si piarda functiile.

Presedintele CCR spune ca Valeriu Zgonea poate fi revocat din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Presedintele Curtii Cosntitutionale Augustin Zegrean spune ca, potrivit regulamentului, Valeriu Zgonea poate fi revocat din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Zegrean arata ca regulamentul stipuleaza ca doar grupul care l-a propus il poate revoca si ca nu are importanta daca este sau nu membru al grupului respectiv.

Presedintele CCR a sustinut ca Zgonea poate fi revocat de la sefia Camerei Deputatilor (VIDEO)

Valeriu Zgonea poate fi revocat de la sefia Camerei Deputatilor. Afirmatia ii apartine presedintelui Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean. PSD a anuntat ca saptamana viitoare va relua.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )