Libnet.ro
UNICEF

15:46

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, incepe luni o vizita de stat in Romania

B1 B1,
Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, incepe luni o vizita de stat in Romania

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, va incepe luni o vizita de stat in Romania, la invitatia omologului sau roman, Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat al Administratiei. continuă pe B1

Presedintele Germaniei, vizita in Romania

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, efectueaza de luni pana miercuri o vizita de stat in tara noastra, la invitatia omologului sau roman, Klaus Iohannis, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Germaniei vine la Sibiu. Va fi insotit de Iohannis

Presedintele Republicii Federale Germania, Joachim Gauck, va vizita, marti, Sibiul, impreuna cu sotia sa, Daniela Schadt, el urmand sa fie insotit pe parcursul intregului program al vizitei in oras si de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Joachim Gauck, presedinteleRepublicii Federale Germania: Crizele actuale ne indeamna sa consolidam relatiile dintre Germania si Romania

Nascut in 1940 la Rostock in fosta DDR, Joachim Gauck devine presedinte al Germaniei in 2012. A studiat teologia si din 1965 pana in 1990 a fost pastor al Bisericii Evanghelice Luterane. S-a remarcat ca un puternic opozant al regimului comunist, predicile sale indemnand populatia la proteste si rezistenta.

ştiri de la B1

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )