Libnet.ro
UNICEF

11:00

Presedintele Hollande: Franta a facut fata atacurilor teroriste; suntem mandri de activitatea politiei

Adevărul Adevărul,
Presedintele Hollande: Franta a facut fata atacurilor teroriste; suntem mandri de activitatea politiei

Franta a facut fata atacurilor teroriste si suntem mandri de eficienta fortelor de ordine, a declarat, vineri seara, presedintele Francois Hollande, dupa ce autorii atentatului terorist din Paris au fost ucisi. continuă pe Adevărul

Atentat terorist in Franta. Presedintele Hollande: Franta a facut fata atacurilor teroriste; suntem mandri de activitatea politiei

Franta a facut fata atacurilor teroriste si suntem mandri de eficienta fortelor de ordine, a declarat, vineri seara, presedintele Francois Hollande, dupa ce autorii atentatului terorist din Paris au fost ucisi.

Hollande: Franta a facut fata atacurilor teroriste. Suntem mandri de eficienta fortelor de ordine

Franta a facut fata atacurilor teroriste si suntem mandri de eficienta fortelor de ordine, a declarat, vineri seara, presedintele Francois Hollande. Franta, chiar daca a facut fata atacurilor teroriste,.

Presedintele Frantei: Suntem mandri de fortele noastre de ordine. Cei care au comis aceste acte sunt fanatici

Franta a facut fata atacurilor teroriste si suntem mandri de eficienta fortelor de ordine, a declarat, vineri seara, presedintele Francois Hollande, dupa ce fratii teroristi de la sediul publicatiei.

UPDATE. Franta sub TEROARE. Declaratiile lui Hollande

Franta a facut fata atacurilor teroriste si suntem mandri de eficienta fortelor de ordine, a declarat, vineri seara, presedintele Francois Hollande.

Atentat terorist in Franta. Presedintele Hollande si premierul Valls fac apel la respingerea stigmatizarii

Presedintele francez, Francois Hollande, a facut cerut, vineri, sa se refuze supralicitarea, stigmatizarea, dupa o serie de incidente in Franta ce au vizat comunitatea musulmana de la atentatul terorist impotriva saptamanalului satiric Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti, relateaza AFP.

LIVE VIDEO. Cei doi teroristi s-au ascuns intr-o tipografie si au luat ostaci. Spun ca vor sa moara ca martiri. Sunt incercuiti de politisti si jandarmi. Presedintele Hollande face apel la UNITATE

Autoritatile de la Paris au decis vineri dimineata sa institutie stare de alerta antiterorista maxima in Franta. Asta inseamna ca toate fortele de ordine vor patrula inarmate si cu arme de asalt.

LIVE VIDEO. Statul Islamic A REVENDICAT atentatul de la Paris. Teroristii sunt ascunsi intr-o tipografie. Spun ca vor sa moara ca martiri. Sunt incercuiti. Jandarmii negociaza cu cei doi. Presedintele Hollande face apel la UNITATE

Autoritatile de la Paris au decis vineri dimineata sa institutie stare de alerta antiterorista maxima in Franta. Asta inseamna ca toate fortele de ordine vor patrula inarmate si cu arme de asalt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )