Libnet.ro
UNICEF

20:30

Presedintele Iohannis il primeste la Cotroceni pe ministrul ucrainean de Externe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Iohannis il primeste la Cotroceni pe ministrul ucrainean de Externe

Presedintele Klaus Iohannis il va primi marti, la Palatul Cotroceni, pe ministrul de Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu ministrul ucrainean de Externe: Sper ca armistitiul va fi respectat

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, marti, pe Ministrul de Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, aflat in vizita oficiala la Bucuresti, seful statului exprimandu-si speranta ca intrarea in vigoare a.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu ministrul ucrainean de Externe, Pavlo Klimkin. Sper ca armistitiul din Ucraina sa fie respectat

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti, la Palatul Cotroceni, pe Ministrul de Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, aflat in vizita oficiala la Bucuresti. Seful statului si-a exprimat speranta ca intrarea.

Ministrul ucrainean de Externe: Nu poate exista o a doua Transnistrie in estul Ucrainei

ACTUALIZARE 21:49 Ministrul ucrainean de Externe, Pavlo Klimkin, exclude ideea ca in estul Ucrainei sa apara un conflict inghetat precum cel transnistrean din Republica Moldova, subliniind ca statutul special pe care-l vor primi regiunile Donetk si Lugansk va permite reluarea vietii normale in aceasta zona, potrivit surselor din presa. * Iohannis: Sper ca intrarea in vigoare a armistitiului va fi respectata.

Iohannis, dupa discutiile cu ministrul de Externe ucrainean: Sper ca armistitiul va fi respectat

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti, la Palatul Cotroceni, pe Ministrul de Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, aflat in vizita oficiala la Bucuresti. Seful statului si-a exprimat speranta ca intrarea in vigoare a armistitiului, pe 15 februarie, va fi respectata de cei implicati in conflict, informeaza Administratia Prezidentiala.

FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre decapitarea celor 21 de barbati egipteni

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, condamna ferm, intr-un mesaj pe contul sau de Facebook, atrocitatile comise de Statul Islamic despre care spune ca sunt acte de o cruzime si barbarie incalificabile. Seful statului mai spune ca este nevoie de o solutie politica a conflictului din Libia si de toleranta zero fata de gruparile teroriste.

Presedintele Iohannis si sotia sa, la o petrecere in Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa au participat, sambata dupa-amiaza, la Sibiu, la o petrecere prilejuita de ziua de nastere a unui prieten al familiei prezidentiale, informeaza Mediafax.

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, in vizita in Slovacia

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, face luni o vizita oficiala in Slovacia, in cadrul careia va avea intrevederi cu omologul Miroslav Laj269;ak, cu presedintele Andrej Kiska si cu premierul Robert Fico.

Ministrul de Externe: Consolidarea flancului estic al NATO, prioritate absoluta in acest moment

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a subliniat, luni, la Bratislava, in cadrul unei dezbateri GLOBSEC pe teme strategice, importanta pe care o are pentru Romania, ca stat de granita in NATO, consolidarea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2732 seconds )