Libnet.ro
UNICEF

19:45

Presedintele Iohannis a promulgat Codul Silvic

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis a promulgat Codul Silvic

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind promulgarea Legii de modificare a Codului Silvic Legea 46/2008), a anuntat Administratia Prezidentiala. continuă pe România Liberă

Presedintele Iohannis cheama partidele la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis cheama partidele la consultari. Consultarile vor avea loc luni, la ora 18. Stire in curs de actualizare.

FOTO. Presedintele Iohannis, aspru criticat de internauti pe contul sau de Facebook

La scurt timp dupa ce Senatul a respins, pentru a doua oara, cererea DNA de retinere si arestare preventiva a lui Dan Sova, presedintele Iohannis a rectionat dur pe contul sau de Facebook. Totusi, multi internauti l-au criticat, pentru ca se multumeste doar sa scrie pe Facebook cand observa derapaje care pot afecta independenta Justitei.

Opera Nationala Romana din Cluj, decorata de presedintele Iohannis

Opera Nationala Romana din Cluj a fost decorata de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Potrivit directorului operei clujene, Florin Estefan, aceasta institutie a primit Ordinul Meritul Cultural in grad de Mare Ofiter.

Ministrul german al Apararii vine in vizita la Bucuresti, se intalneste cu presedintele Iohannis si premierul Ponta

Ministrul german al Apararii, Ursula von der Leyen, vine in vizita la Bucuresti, unde se va intalni joi cu presedintele Klaus Iohannis, cu premierul Victor Ponta si cu ministrul Apararii, Mircea Dusa. Intalnirea cu presedintele va avea loc joi, la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, iar intrevederea cu Mircea Dusa - la MApN, potrivit unui comunicat al Ambasadei Germaniei.

Ce a facut presedintele Iohannis dupa ce s-a suparat pe parlamentari

Presedintele Klaus Iohannis a plecat la Neptun sa inspecteze celebra vila de protocol de la Neptun. Presedintele a sosit la mare in jurul orei 13. 00 si va pleca in aceasta seara. Vizita la Neptun vine dupa ce,.

Presedintele Iohannis ii cere DEMISIA lui Victor Ponta. Premierul NU vrea sa plece din fruntea Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis poate dispune SUSPENDAREA din functie a premierului Victor Ponta, deoarece fata de acesta DNA cere urmarirea penala pentru infractiuni de conflict de interese savarsite in calitate de premier. Aceasta norma legala este prevazuta in Legea 115/1999 privind raspunderea ministeriala, articolul 17.

Ce spune presedintele Iohannis despre rezolvarea conflictului din R. Moldova

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a transmis, joi, un mesaj cu ocazia marcarii a 40 de ani de la adoptarea Actului Final de la Helsinki, in care spune ca rezolvarea conflictului prelungit din Republica Moldova ramane o prioritate majora pentru Romania, iar tara noastra sprijina negocierile in formatul 5+2, se arata in mesajul transmis de seful statului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )