Libnet.ro
UNICEF

23:00

Presedintele Klaus Iohannis despre Rosia Montana: Acest loc unic din Muntii Apuseni a devenit un simbol al patrimoniului nostru cultural si natural

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis despre Rosia Montana: Acest loc unic din Muntii Apuseni a devenit un simbol al patrimoniului nostru cultural si natural

Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia implinirii a 1884 de ani de la atestarea documentara a localitatii Rosia Montana. Presedintele Romaniei sustine ca vitorul Rosiei Montanetrebuie gandit in acord cu normele europene de mediu si cu legislatia privitoare la patrimoniul cultural. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis, despre Rosia Montana: Acest loc unic din Muntii Apuseni a devenit un simbol al patrimoniului nostru cultural si natural

Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia implinirii a 1884 de ani de la atestarea documentara a localitatii Rosia Montana. Presedintele Romaniei sustine ca vitorul Rosiei Montanetrebuie gandit in acord cu normele europene de mediu si cu legislatia privitoare la patrimoniul cultural.

Presedintele Klaus Iohannis, invitat la summit-ul PPE din 12 februarie

Presedintele Klaus Iohannis a fost invitat de catre presedintele popularilor europeni, Joseph Daul, sa participe la summit-ul PPE de la Bruxelles care va avea loc joi, 12 februarie. Summitul PPE va avea loc inaint.

Presedintele Klaus Iohannis, pe lista invitatilor de la summit-ul PPE din 12 februarie

Presedintele Klaus Iohannis a fost invitat de catre presedintele popularilor europeni, Joseph Daul, sa participe la summit-ul PPE de la Bruxelles care va avea loc joi, 12 februarie, inainte de reuniunea informala a.

Presedintele Klaus Iohannis, pe lista invitatilor de la summit-ul PPE din 12 februarie

Presedintele Klaus Iohannis a fost invitat de catre presedintele popularilor europeni, Joseph Daul, sa participe la summit-ul PPE de la Bruxelles care va avea loc joi, 12 februarie, inainte de reuniunea informala a Consiliului European, care se va desfasura in aceeasi zi.

Presedintele Klaus Iohannis va participa la meciul Simonei Halep din Cupa Federatiei

Presedintele Klaus Iohannis va participa sambata la primul tur al Grupei Mondiale din Fed Cup. in competitia care se desfasoara la Galati va participa si Simona Halep care o va infrunta pe sportiva Silvia.

Presedintele Klaus Iohannis a raspuns solicitarii Parchetului General si a facut o cerere de urmarire penala in cazul lui Adriean Videanu - dosarul gazelor ieftine pentru Ioan Niculae

Presedintele Klaus Iohannis a dat curs solicitarii Parchetului General si a facut o cerere de urmarire penala in cazul lui Adriean Videanu, anunta Administratia Prezidentiala. Reamintim ca procurorul general, Tiberiu Nitu, ii solicitase presedintelui sa formuleze o cerere de urmarire penala fata de Adriean Videanu in calitate de fost ministru al Economiei in perioada decembrie 2008 - septembrie 2010.

Simona Halep il asteapta pe presedintele Klaus Iohannis la Galati

Simona Halep a vorbit, miercuri, intr-o conferinta de presa despre meciul de FedCup cu Spania de la finalul acestei saptamani si a spus ca-l asteapta la Galati si pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, un cunoscut iubitor al tenisului.

Presedintele Klaus Iohannis A APROBAT cererea de incepere a urmaririi penale pentru Adriean Videanu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a aprobat, miercuri, cererea de incepere a urmaririi penale pe numele lui Adriean Videanu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus-Werner Iohannis, a transmis.

Presedintele Klaus Iohannis si plimbatul pe la culte

Strategia presedintelui in privinta cultelor este o premiera pentru democratia romaneasca. Klaus Iohannis este primul presedinte care, in mod public, are initiativa dezvoltarii dialogului dintre autoritati si culte, desi multi, din confuzie, au sperat invers. Iar dialogul nu poate fi decat un castig pentru democratie.

Calin Popescu Tariceanu: Presedintele Klaus Iohannis va veni in plenul comun al Parlamentului, luni, la ora 16:00 (VIDEO)

Presedintele Senatului, CalinPopescu Tariceanu, a anuntat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis va veni in plenul reunit al Parlamentului, luni, la ora 16:00. Am primit o scrisoare din partea presedinte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )