Libnet.ro
UNICEF

15:01

Presedintele Klaus Iohannis face colectie de porecle: Santa Klaus, Marele Mut sau Pamatuf sunt doar cateva dintre ele

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis face colectie de porecle: Santa Klaus, Marele Mut sau Pamatuf sunt doar cateva dintre ele

Klaus Iohannis s-a ales cu serie de etichete, chiar de cand a intrat in cursa prezidentiala. Modul sau de a face politica a fost criticat in spatiul virtual atat de catre alti politicieni, cat si de. continuă pe B1

Printul Charles vine duminica in Romania si se intalneste cu presedintele Klaus Iohannis

Alteta Sa Regala Charles, Print de Wales soseste la sfarsitul saptamanii in Romania, unde are programata o intrevedere cu presedintele Klaus Iohannis, anunta Administratia Prezidentiala.

Sotul Monicai Iacob-Ridzi a inaintat o cerere de gratiere catre presedintele Klaus Iohannis

Sotul Monicai Iacob-Ridzi a depus o cerere de gratiere la Cotroceni. Monica Ridzi este in inchisoare din luna februarie si s-a plans in mai multe randuri ca este foarte bolnava. Monica Iacob Ridzi a fost.

Klaus Iohannis ii raspunde lui Tariceanu: Nu dispun de competentele constitutionale sau legale de a inlatura din functie sefii Inaltei Curti sau DNA / Ma opun demersului Parlamentului de modificare a Codului de Procedura Penala

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis joi o scrisoare presedintelui Senatului Calin Popescu Tariceanu in care ii atrage atentia ca presedintele tarii nu dispune de competentele constitutionale sau legale de a inlatura din functie presedintele Inaltei Curti de Casatie si Jurstitie sau procurorul-sef al Directiei Nationle Anticoruptie, adaugand ca, in ceea ce priveste solicitarea de indepartare prin demisie, acesta din urma este un act unilateral. Presedintele ii mai spune sefului Senatului ca nu se va alatura demersului Parlamentului de modificare a Codului de procedura penala, adaugand ca se opune in continuarea acestor incercari ale alesilor care par sa urmareasca diminuarea capacitatii autoritatii judecatoresti de instrumentare a dosarelor penale, inclusiv a celor de mare coruptie.

Klaus Iohannis: Nu e de competenta mea demiterea sefei iCCJ

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis joi o scrisoare presedintelui Senatului Calin Popescu Tariceanu in care ii atrage atentia ca presedintele tarii nu dispune de competentele constitutionale sau legale .

Klaus Iohannis, pretentios in privinta medicului personal. Ce doctor vrea sa angajeze

Presedintele Klaus Iohannis a concediat medicul oficial de la Cotroceni. Doctorul Cristina Sburlan a fost inlocuita de un medic din cadrul Serviciului de Paza si Protectie. insa, si acest doctor ar urma sa fie inlocuit de doctorul de familie al lui si al sotiei sale, Carmen Iohannis.

Crin Antonescu: Sunt departe de a-i purta vreo ranchiuna lui Klaus Iohannis. Alegerea actualului presedinte, o mare bucurie

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a vorbit, in cadrul unei emisiuni difuzate de B1 Tv, despre retragerea sa din cursa pentru alegerile prezidentiale, relatia cu presedintele Klaus Iohannis si actuala situatie politica.

Klaus Iohannis se va intalni cu Printul Charles

Intalnire la nivel inalt, duminica, la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis il va primi pe Printul Charles, informeaza Administratia Prezidentiala. intalnirea va avea loc la ora.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Rezervistului Militar: Armata Romaniei este privita astazi ca o forta de elita in NATO

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri, prin consilierul de stat Mihai Somordolea, un mesaj cu ocazia festivitatilor prilejuite de Ziua Rezervistului Militar, in care afirma ca Armata Romaniei este.

Printul Charles va veni duminica in Romania pentru o intalnire cu Klaus Iohannis

Printul Charles, mostenitorul tronului Marii Britanii, va veni duminica in Romania pentru o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis si, probabil, cu premierul Victor Ponta, scrie stiripesurse. ro. in urma cu.

Klaus Iohannis: Apreciz contributia Cultului Baptist la dezvoltarea societatii romanesti

Presedintele Klaus Iohannis si-a aratat aprecierea catre Cultul Crestin Baptist pentru contributia sa la dezvoltarea societatii, cu prilejul celui de-al 36-lea Congres al Cultului. Cred intr-o societate.

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )