Libnet.ro
UNICEF

15:30

Presedintele Klaus Iohannis, prima reactie dupa interventia chirurgicala

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis, prima reactie dupa interventia chirurgicala

Presedintele Klaus Iohannis le-a multumit medicilor, dupa interventia chirurgicala la umarul drept si a anuntat ca va reveni miercuri la Palatul Cotroceni, printr-un mesaj postat pe Facebook. Astazi. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis, internat si operat la Spitalul Militar

ACTUALIZARE 15:35 Iohannis: Maine imi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca miercuri isi va relua activitatea la Palatul Cotroceni, dupa interventia chirurgicala pe care a suferit-o.

Presedintele Klaus Iohannis a fost operat, marti, la umarul drept

Presedintele Klaus Iohannis a suferit, marti, o interventie chirurgicala la umarul drept, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila.

Presedintele Klaus Iohannis, internat in spital si operat de urgenta: Ma simt bine si miercuri imi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, marti, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila si operat la nivelul umarului drept. Administratia Prezidentiala anunta.

Presedintele Klaus Iohannis, la Timisoara: Acesta sunt eu vorbesc mai putin si imi pasa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut un discurs la Timisoara, cu ocazia deschiderii conferintei Diaspora in Cercetarea Stiintifica si invatamantul Superior din Romania Diaspora si prietenii sai.

Valentina Pelinel, prima reactie dupa ce s-a spus ca s-ar fi mutat in casa lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a lamurit lucrurile referitoare la zvonurile potrivit carora s-ar fi mutat in casa lui Cristi Borcea, dand-o afara pe actuala sotie a acestuia, Alina Borcea. Fotomodelul a negat cu.

Dragnea: Vineri m-a sunat Klaus Iohannis. Ce i-a cerut presedintele

Presedintele PSD Liviu Dragnea a dezvaluit duminica, la Antena 3, ca vineri, dupa condamnarea sa in dosarul Referendumul, a fost sunat de presedintele Klaus Iohannis, care i-a cerut sa.

Dragnea: Vineri m-a sunat Klaus Iohannis si mi-a cerut demisia. Nu are dreptul

Presedintele PSD Liviu Dragnea a dezvaluit duminica, la Antena 3, ca vineri, dupa condamnarea sa in dosarul Referendumul, a fost sunat de presedintele Klaus Iohannis, care i-a cerut sa.

Cum a influentat Traian Basescu operarea lui Klaus Iohannis la Carol Davila

Presedintele Klaus Iohannis a precizat ca s-a operat la umar la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila. Prin Hotararea CSAT 166/2006, modificata prin.

Radu Banciu, catre Klaus Iohannis: Nu ne intereseaza cat o lungiti cu mandatul pentru ca nu inseamna ca daca aveti un mandat lung, faceti si lucrurile cum trebuie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca presedintele Klaus Iohannis a declarat ca ii priveste cu amuzament pe cei care se grabesc sa-i.

Klaus Iohannis: Ma uit cu un oarecare amuzament la aceia care, neavand teme de atac consistente, paraziteaza dezbaterea publica prezicandu-mi un final anticipat al mandatului. Eu le spun de pe acum sa nu-si faca iluzii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la Timisoara, ca isi va duce proiectul de tara la bun sfarsit, precizand ca ii priveste cu amuzament pe cei care prezic un final anticipat al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )