Libnet.ro
UNICEF

12:16

Presedintele Klaus Iohannis: Romania si-a asumat o serie de noi angajamente la Summitului privind Securitatea Nucleara

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis: Romania si-a asumat o serie de noi angajamente la Summitului privind Securitatea Nucleara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in urma Summitului la care a participat in Statele Unite ca Romania si-a asumat noi angajamente pe tema securitatii nucleare. Printre acestea se regasesc. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis: Romania si-a asumat o serie de noi angajamente la Summitului privind Securitatea Nucleara (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in urma Summitului la care a participat in Statele Unite ca Romania si-a asumat noi angajamente pe tema securitatii nucleare. Printre acestea se regasesc.

Iohannis: Romania si-a asumat o serie de noi angajamente la Summitul privind Securitatea Nucleara

Romania si-a asumat noi angajamente pe tema securitatii nucleare, la summitul de la Washington, printre care consolidarea capacitatilor nationale pentru investigatii criminalistice in domeniul nuclear si imbunatatirea securitatii transportului materialelor nucleare si radioactive, a anuntat Iohannis.

Cadere spectaculoasa in sondaje pentru presedintele Klaus Iohannis si liberali

Cadere spectaculoasa in sondaje pentru presedintele Klaus Iohannis si liberali. Potrivit unui sondaj realizat de CURS la comanda Societatii Academice Romane, doar 27,5% dintre bucuresteni aproba.

Presedintele Klaus Iohannis participa la Summitul securitatii nucleare de la Washington

Presedintele Klaus Iohannis se va afla de miercuri pana sambata in Statele Unite ale Americii, unde va participa la Summitul securitatii nucleare, care va avea loc la Washington. Potrivit.

Klaus Iohannis: Romania, in prima linie a statelor care isi indeplinesc angajamentele in domeniul securitatii nucleare

Romania se afla in prima linie a statelor care isi indeplinesc pe deplin angajamentele in domeniul securitatii nucleare, avand un program nuclear clar si o conduita.

Romania si-a asumat noi angajamente in domeniul securitatii nucleare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri la Washington ca Romania si-a asumat patru angajamente noi in domeniul securitatii nucleare, intre care implementarea unui sistem pilot de depistare a circulatiei materialelor radioactive si o noua contributie la fondul de securitate nucleara al AIEA, potrivit Agerpres.

Iohannis, la Summitul de la Washington: Romania si-a asumat patru angajamente noi in domeniul securitatii nucleare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri la Washington ca Romania si-a asumat patru angajamente noi in domeniul securitatii nucleare, intre care implementarea unui sistem pilot de depistare a circulatiei materialelor radioactive si o noua contributie la fondul de securitate nucleara al AIEA.

Anuntul presedintelui Iohannis, dupa Summit: Romania si-a asumat noi angajamente in domeniul securitatii nucleare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri, la Washington, ca Romania si-a asumat patru angajamente noi in domeniul securitatii nucleare, intre care implementarea unui sistem pilot de depistare.

Klaus Iohannis, despre parteneriatul strategic cu SUA: La partea politica stam extraordinar de bine, in zona militara si a securitatii stam foarte bine. in domeniul economic este loc pentru o colaborare mai buna

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, in cadrul intalnirii cu romanii de la Washington, ca Romania colaboreaza foarte bine cu Statele Unite ale Americii in.

Klaus Iohannis: Barack Obama mi-a multumit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca omologul sau american, Barack Obama, i-a multumit, in timpul unei scurte intrevederi, pentru Parteneriatul strategic dintre SUA si Romania, transmite.

ştiri de la B1

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )