Libnet.ro
UNICEF

18:46

Presedintele Klaus Iohannis scade in increderea populatiei

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis scade in increderea populatiei

A inceput sa scada increderea romanilor in presedintele Klaus Iohannis. Conform datelor celui mai recent sondaj CSCI, Klaus Iohannis continua sa fie personalitatea politica in care romanii au cea mai mare. continuă pe Antena3

Sondaj: Klaus Iohannis scade 22 de procente in increderea romanilor, la doar opt luni de la venirea la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la cea mai scazuta cota de incredere, potrivit unui sondaj care se afla pe masa PSD. Astfel, Iohannis a ajuns de la 78 %, la 56 % cota de incredere, in mai putin de opt luni.

Presedintele Klaus Iohannis face o deplasare oficiala in Statele Unite

Presedintele Klaus Iohannis va face in luna septembrie o deplasare oficiala de aproximativ o saptamana in Statele Unite ale Americii, undeva va participa la sesiunea Adunarii Generale a ONU, care va avea loc la.

Presedintele Klaus Iohannis, vizita in Statele Unite: Seful statului va participa la Adunarea Generala a ONU din New York

Presedintele Klaus Iohannis se va duce intr-o vizita de cel putin sase zile in Statele Unite ale Americii. Potrivit Digi 24, vizita ar urma sa aiba loc in a doua jumatate a lunii septembrie. Seful statului va.

Politistul ucis de afaceristul turc, decorat de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, sambata dimineata, decretul de decorare post-mortem a subinspectorului Gheorghe Ionescu. in semn de inalta apreciere pentru devotamentul si profesionalismul de.

Politistul Gheorghe Ionescu, decorat post-mortem de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat vineri decretul de decorare post-mortem a subinspectorului de politie Gheorghe Ionescu, informeaza un comunicat al Cotroceniului.

Scrisoare catre presedintele Klaus Iohannis: Timisorenii ii cer ajutorul sefului statului pentru salvarea imobilelor istorice

Viceprimarul Timisoarei Dan Diaconu si arhitectul sef al orasului, Ciprian Cadariu, au transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis, prin care ii solicita acestuia sa se implice in salvarea de la.

Dan Andronic, despre un nou sondaj care confirma faptul ca romanii si-au pierdut increderea in presedinte: Din iunie pana in august, Klaus Iohannis a pierdut 13 procente

Jurnalistul Dan Andronic a publicat intr-un editorial pe evz. ro un nou sondaj care confirma faptul ca, in ultimele doua luni, presedintele Klaus Iohannis a pierdut procente insemnate din increderea romanilor.

Analiza: in opt luni de la preluarea mandatului, Klaus Iohannis a facut 20 de vizite oficiale in 12 tari. in alte 16 zile, presedintele s-a aflat in vacante

Presedintele Klaus Iohannis a efectuat 20 de vizite oficiale in strainatate in 12 tari, in primele opt luni de la preluarea mandatului, petrecand 34 de zile in afara granitelor. Pe langa acestea, seful.

Bilant: Klaus Iohannis a facut 20 de deplasari externe in 12 tari, in primele opt luni de mandat

In primele opt luni de mandat, presedintele Klaus Iohannis a facut 20 de vizite oficiale in strainatate in 12 tari, precum Franta, Spania, Belgia si Italia, petrecand 34 de zile in afara granitelor, iar alte 16 zile s-a aflat in vacante in SUA, Portugalia si Germania.

Klaus Iohannis despre Pactul Ribbentrop-Molotov : Un moment tragic pentru natiunea romana

Presedintele Klaus Iohannis a transmis azi un mesaj de ziua Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului, care reprezinta prilej de amintire si compasiune si obliga la condamnarea categorica si neechivoca a Pactului Ribbentrop-Molotov si mai ales a consecintelor sale nefaste, consemneaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )