Libnet.ro
UNICEF

20:15

Presedintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa, a intrat in carantina din cauza coronavirusului

Antena3 Antena3,
Presedintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa, a intrat in carantina din cauza coronavirusului

Presedintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa, a anuntat duminica faptul ca intra de bunavoie in carantina, ca masura de precautie, suspendandu-si orice activitate publica in tara si in strainatate pe o perioada de doua saptamani. continuă pe Antena3

Presedintele Portugaliei intra de bunavoie in carantina preventiva. Orice activitate, fie ea in tara sau peste granite, suspendata pentru doua saptamani

Marcelo Rebelo de Sousa, presedintele Portugaliei, a anuntat ca intra de bunavoie intr-o carantina preventiva. El a precizat, duminica, ca isi suspenda orice activitate publica, atat in tara, cat si.

VIDEO Cel putin 10 morti in urma prabusirii hotelului-carantina din China

Cel putin zece oameni au murit in urma prabusirii hotelului din orasul chinez Quanzhou provincia Fujian, sud-estul tarii), care era folosit pentru izolarea in carantina a celor suspecti de infectie cu coronavirus, au anuntat duminica autoritatile locale, citate de agentia de presa chineza Xinhua.

VIDEO Un hotel-carantina din China s-a prabusit: cel putin 70 de persoane prinse sub daramaturi 38 scoase pana acum

Aproximativ 70 de persoane au fost prinse sub daramaturi dupa ce un hotel din orasul chinez Quanzhou provincia Fujian, sud-estul tarii), care era folosit pentru izolarea in carantina a celor infectati cu coronavirus, s-a prabusit sambata, au anuntat autoritatile locale, potrivit Reuters. 00 Aproximativ 30 de oameni sunt inca prinsi sub daramaturi, informeaza presa de stat chineza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )