Libnet.ro
UNICEF

23:30

Presedintele Traian Basescu a fost invitat la summitul PPE din 18 decembrie

B1 B1,
Presedintele Traian Basescu a fost invitat la summitul PPE din 18 decembrie

Presedintele Traian Basescu a fost invitat la summitul Partidului Popular European, care se va desfasura pe 18 decembrie, la Bruxelles. Acesta va avea loc inaintea Consiliului European de Iarna 18-19 decembrie),. continuă pe B1

Presedintele Traian Basescu a fost invitat la summitul PPE din 18 decembrie

Presedintele Traian Basescu a fost invitat la summitul Partidului Popular European, care se va desfasura pe 18 decembrie, la Bruxelles, inaintea Consiliului European de Iarna 18-19 decembrie), potrivit unui comunicat al PPE.

Presedintele Traian Basescu a decorat mai multi actuali si fosti consilieri

Presedintele Traian Basescu a semnat joi decretul de decorare a mai multor actuali si fosti consilieri prezidentiali si de stat din cadrul Administratiei Prezidentiale. Astfel, in semn de inalta apreciere.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa de la ora 18.30

Pesedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 18. 30, la Palatul Cotroceni. DNA a cerut astazi continuarea anchetei privind votul din Diaspora.

Presedintele Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 18.30

Pesedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 18. 30, la Palatul Cotroceni. DNA a cerut astazi continuarea anchetei privind votul din Diaspora.

Traian Basescu va participa la summitul PPE din 18 decembrie

Sefii de stat si de guvern din UE si din afara UE si liderii opozitiei, membri al Partidului Popular European PPE), presedintele Consiliului European si presedintele Comisiei Europene, Donald Tusk, respectiv Jean-Claude Juncker, au fost invitati sa participe la summitul partidului, care va avea loc la Bruxelles, pe 18 decembrie, se arata intr-un comunicat PPE.

Vezi integral conferinta de presa a presedintelui Traian Basescu, in care ii cere premierului sa demisioneze din Guvern (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a sustinut, joi seara, o conferinta de presa in care i-a cerut premierului Victor Ponta sa creeze un nou guvern, dar din care domnia sa sa lipeasca, pentru binele si.

Traian Basescu, ultima receptie la Cotroceni: E ca la autografe la Klaus

Presedintele Traian Basescu a fost pentru ultima data gazda receptiei de Ziua Nationala, organizata la Palatul Cotroceni, seful statului profitand de prilej pentru a se saluta si a se fotografia cu cativa dintre cei aproximativ 2. 000 de invitati care.

Liviu Dragnea neaga ca ar fi discutat cu Traian Basescu dupa receptia de la Cotroceni: Nu avem ce confidente sa avem

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a negat marti ca ar fi discutat cu presedintele Traian Basescu la plecarea de la receptia organizata la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Nationale, relateaza Agerpres. Nu am discutat - n. r. Am iesit pe aceeasi usa, stiu ca ne-am retras impreuna, dar dumnealui a luat-o la lift, la birou, eu am iesit afara, la masina, si am plecat. ) Cu dl Dancu am mers la Cotroceni, cu dl Dancu am plecat, e prietenul meu si colegul meu de foarte multi ani de zile, a spus Dragnea.

Traian Basescu nu se abtine de la atacuri nici de Ziua Nationala

In ultimul discurs sustinut la palatul Cotroceni cu ocazia zilei Nationale, presedintele Traian Basescu nu a putut sa se abtina de la atacuri. Presedintele a atacat din nou presa, chiar in contextul.

Traian Basescu: Il rog pe Victor Ponta sa isi asume formarea unui nou guvern, dar din care domnia sa lipseasca. A devenit un bolovan de piciorul Romaniei

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca premierul Victor Ponta este un politician complet discreditat in interiorul UE, iar prezenta sa in fruntea Guvernului e un element de discreditare si pentru Romania. Seful statului i-a cerut lui Victor Ponta sa isi asume, in calitatea de presedinte PSD, formarea unui nou guvern, dar din care domnia sa sa lipseasca, pentru binele si credibilitatea Romaniei. Fac apel la dl Victor Ponta sa inteleaga ca in acest moment a devenit un bolovan de piciorul Romaniei, a spus Basescu. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3166 seconds )