Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, ultima receptie la Cotroceni: E ca la autografe la Klaus

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu, ultima receptie la Cotroceni: E ca la autografe la Klaus

Presedintele Traian Basescu a fost pentru ultima data gazda receptiei de Ziua Nationala, organizata la Palatul Cotroceni, seful statului profitand de prilej pentru a se saluta si a se fotografia cu cativa dintre cei aproximativ 2. 000 de invitati care. continuă pe Wall-Street Ro

Reportaj Mediafax: Presedintele Traian Basescu, ultima receptie de Ziua Nationala - emotii, sampanie si fotografii

Presedintele Traian Basescu a fost, luni, pentru ultima data gazda receptiei de Ziua Nationala organizata la Palatul Cotroceni, seful statului profitand de prilej pentru a se saluta si a se fotografia cu cativa dintre cei aproximativ 2. 000 de invitati care au fost prezenti la eveniment, potrivit Mediafax. Presedintele Traian Basescu a sosit in sala de receptie insotit de Maria Basescu, sotia sa, cei doi purtand cocarde tricolore in piept.

Traian Basescu, ultima receptie de Ziua Nationala: Pe 16 noiembrie, romanii au avut vointa mai puternica decat politicienii si televiziunile (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul receptiei de Ziua Nationala a Romaniei, ca pe 16 noiembrie, romanii au avut vointa mai puternica decat politicienii si televiziunile, si ca elitele.

Liviu Dragnea neaga ca ar fi discutat cu Traian Basescu dupa receptia de la Cotroceni: Nu avem ce confidente sa avem

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a negat marti ca ar fi discutat cu presedintele Traian Basescu la plecarea de la receptia organizata la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Nationale, relateaza Agerpres. Nu am discutat - n. r. Am iesit pe aceeasi usa, stiu ca ne-am retras impreuna, dar dumnealui a luat-o la lift, la birou, eu am iesit afara, la masina, si am plecat. ) Cu dl Dancu am mers la Cotroceni, cu dl Dancu am plecat, e prietenul meu si colegul meu de foarte multi ani de zile, a spus Dragnea.

Basescu, in lacrimi la ultima receptie de 1 Decembrie: Romania si poporul sau au darul de a renaste. S-a intamplat asta la alegeri

Presedintele Traian Basescu a organizat luni o receptie cu prilejul Zilei Nationale, ultima pe care a gadzduit-o la Palatul Cotroceni. El a rostit, cu ochii in lacrimi, un discurs dedicat tuturor romanilor din tara si de peste hotare.

Traian Basescu nu se abtine de la atacuri nici de Ziua Nationala

In ultimul discurs sustinut la palatul Cotroceni cu ocazia zilei Nationale, presedintele Traian Basescu nu a putut sa se abtina de la atacuri. Presedintele a atacat din nou presa, chiar in contextul.

Traian Basescu, discurs de Ziua Nationala: Politicienii trebuie sa inteleaga ca romanii vor in primul rand stat de drept, o justitie in fata careia toti sa fie egali, sanatate, educatie. Politicienii care nu vor intelege vor fi spulberati

Presedintele Traian Basescu a afirmat, luni seara, intr-un discurs sustinut in deschiderea receptiei de Ziua Nationala de la Palatul Cotroceni, ca pe 16 noiembrie, romanii au avut vointa mai puternica decat politicienii si televiziunile, iar elitele politice nu vor rezista niciodata in fruntea natiunii daca nu vor fi macar cu un pas inaintea acesteia.

Traian Basescu: Unirea natiunii romane intr-un singur stat romanesc, UN IDEAL DE CARE NU MA DEZIC NICIODATA

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la receptia de Ziua Nationala a Romaniei, de la Palatul Cotroceni, ca unirea natiunii romane intr-un singur stat romanesc este un ideal de care nu se va dezice niciodata si a felicitat cetatenii Republicii Moldova pentru succesul alegerilor.

VIDEO. Traian Basescu: Unirea natiunii romane intr-un singur stat romanesc, UN IDEAL DE CARE NU MA DEZIC NICIODATA

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la receptia de Ziua Nationala a Romaniei, de la Palatul Cotroceni, ca unirea natiunii romane intr-un singur stat romanesc este un ideal de care nu se va dezice niciodata si a felicitat cetatenii Republicii Moldova pentru succesul alegerilor.

Traian Basescu si Victor Ponta, la parada militara din Bucuresti, Klaus Iohannis la Alba Iulia: in Capitala, toate aeronavele au ramas la sol, din cauza ninsorii

Parada militara de Ziua Nationala a inceput la ora 11, in Piata Constitutiei din Bucuresti, acolo unde se afla si presedintele Traian Basescu, dar si premierul Victor Ponta. La parada mai participa.

Ponta: Nu am contra lui Iohannis resentimentele sau neincrederea pe care am avut-o fata de Traian Basescu

Premierul Victor Ponta spune ca va incerca sa colaboreze cu noul presedinte Klaus Iohannis, precizand ca fata de castigatorul din 16 noiembrie nu are resentimente asa cum recunoaste ca are fata de presedintele in exercitiu, Traian Basescu.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )