Libnet.ro
UNICEF

23:30

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea maidanezilor

B1 B1,
Presedintele Traian Basescu a promulgat legea maidanezilor

Presedintele Romaniei a semnat miercuri decretul privind promulgarea Legii referitoare la aprobarea programului de gestionare a cainilor fara stapan, informeaza Administratia Prezidentiala. Curtea. continuă pe B1

Traian Basescu a promulgat Legea cainilor fara stapan: Maidaneziipot fi eutanasiati dupa 14 zile

Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, Decretul prin care promulga Legea pentru modificarea si completarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a cainilor fara stapan.

Traian Basescu a promulgat Legea cainilor fara stapan

Presedintele Traian Basescu a semnat miercuri Decretul prin care promulga Legea pentru modificarea si completarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a cainilor fara stapan.

Traian Basescu a promulgat legea cainilor comunitari

Presedintele Traian Basescu a semnat miercuri dupa-amiaza decretul de promulgare a legii care reglementeaza situatia cainilor fara stapani, informeaza Administratia Prezidentiala, dupa ce Curtea Constitutionala a decis cu cateva ore inainte ca textul de lege este constitutional.

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea maidanezilor: Cainii comunitari pot fi eutanasiati

Presedintele Romaniei a semnat miercuri decretul privind promulgarea Legii referitoare la aprobarea programului de gestionare a cainilor fara stapan, informeaza Administratia Prezidentiala. Curtea.

CCR discuta in 23 octombrie sesizarea lui Traian Basescu privind Legea referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) va discuta in 23 octombrie sesizarea presedintelui Traian Basescu privind neconstitutionalitatea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului.

Traian Basescu a promulgat legea pentru ratificarea Scrisorii de intentie cu FMI si a Scrisorii pentru prelungirea Acordului stand-by

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului prin care se ratifica Scrisoarea de intentie semnata de autoritatile romane si aprobata de FMI precum si Scrisoarea prin care se solicita prelungirea Aranjamentului stand-by dintre Romania si Fondul Monetar International, de tip preventiv, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Traian Basescu a felicitat-o pe Angela Merkel pentru castigarea alegerilor

Presedintele Traian Basescu i-a transmis un mesaj Angelai Merkel prin intermediul caruia a felicitat-o pentru castigarea alegerilor, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Doresc sa va.

Basescu a promulgat legea privind cainii fara stapan

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de promulgare a legii privind cainii fara stapan, dupa ce Curtea Constitutionala a decis la pranz ca textul legislativ este constitutional.

Cand discuta CCR sesizarea lui Basescu privind Legea referendumului.

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta, in 23 octombrie, sesizarea presedintelui Traian Basescu privind neconstitutionalitatea Legii referendumului, transmite Agerpres. Citeste si Traian Basescu reseteaza batalia pentru referendum Presedintele Traian Basescu a sesizat, sambata, Curtea Constitutionala, cu privire la Legea Referendumului, acuzand ca actul normativ contine prevederi care infrang principii constitutionale legate de exercitarea suveranitatii de catre .

Curtea Constitutionala discuta pe 23 octombrie sesizarea presedintelui Basescu privind Legea referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta in 23 octombrie sesizarea presedintelui Traian Basescu privind neconstitutionalitatea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului, tranmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )