Libnet.ro
UNICEF

22:45

Presedintele Traian Basescu a felicitat-o pe Angela Merkel pentru castigarea alegerilor

B1 B1,
Presedintele Traian Basescu a felicitat-o pe Angela Merkel pentru castigarea alegerilor

Presedintele Traian Basescu i-a transmis un mesaj Angelai Merkel prin intermediul caruia a felicitat-o pentru castigarea alegerilor, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Doresc sa va. continuă pe B1

Traian Basescu a felicitat-o pe Angela Merkel pentru victoria in alegeri, imediat dupa publicarea exit-poll-urilor

Presedintele Traian Basescu i-a transmis cancelarului german Angela Merkel un mesaj de felicitari pentru victora pe care partidul sau a inregistrat-o in alegerile de duminica, potrivit unui comunicat al presedintiei, transmis la scurt timp dupa publicarea exit-poll-urilor.

Ivan: Presedintele Traian Basescu face campanie pentru Elena Udrea. Sa stea linistit, nu il suspendam

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a comentat, in direct la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu se plictiseste in weekend si lanseaza teme false, doar pentru a mai acapara atentia.

Legea referendumului, contestata de presedintele Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu contesta la CCR legea referendumului, acuzand ca actul normativ contine prevederi care infrang principii constitutionale legate de exercitarea suveranitatii de catre.

Presedintele Traian Basescu, in vizita pe santierul Gazoductului Iasi - Ungheni

Presedintele Traian Basescu merge, vineri dimineata, in vizita la santierul Gazoductului Iasi - Ungheni, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului si omologul sau moldovean, Nicolae Timofti,.

LOVITURA pregatita de Angela Merkel pentru milioane de nemti: Nu va faceti griji, ma ocup eu de TOT

Cancelarul german Angela Merkel este considerata femeia cea mai puternica din lume dar ea nu a jucat niciodata pana in prezent cartea feminina, in cei 33 de ani de cariera politica, relateaza AFP. La.

Presedintele Traian Basescu contesta legea referendumului

Presedintele Traian Basescu a anuntat, sambata, ca va contesta Legea Referendumului, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a trimis.

Crin Antonescu implineste 54 de ani: A primit deja un mesaj de la presedintele Traian Basescu (VIDEO)

Crin Antonescu implineste sambata 54 de ani. Seful liberalilor a declarat ca a primit de ziua sa un mesaj de la presedintele Traian Basescu si trandafiri. Dar nu rosii. Antonescu a mai precizat ca isi va.

Presedintele Traian Basescu viziteaza santierul gazoductului Iasi - Ungheni

Presedintele Traian Basescu face o vizita vineri dimineata, in jurul orei 09. 45, la santierul Gazoductului Iasi - Ungheni, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Frantei doreste continuarea cooperarii stranse cu Angela Merkel

Presedintele francez Francois Hollande a felicitat-o, duminica seara, pe Angela Merkel pentru succesul la alegerile legislative germane, cei doi promitand sa continue cooperarea lor stransa.

Traian Basescu: L-am felicitat pe Ponta de ziua lui, i-am trimis o felicitare si niste crini (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a afirmat ca l-a felicitat pe premierul Victor Ponta, care implineste vineri 41 de ani. Seful statului a mentionat ca i-a trimis inca de joi un buchet de flori si o felicitare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )