Libnet.ro
UNICEF

23:30

Curtea Constitutionala discuta pe 23 octombrie sesizarea presedintelui Basescu privind Legea referendumului

Hotnews Hotnews,
 Curtea Constitutionala discuta pe 23 octombrie sesizarea presedintelui Basescu privind Legea referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta in 23 octombrie sesizarea presedintelui Traian Basescu privind neconstitutionalitatea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului, tranmite Agerpres. continuă pe Hotnews

VIDEO Curtea Constitutionala discuta pe 23 octombrie sesizarea presedintelui Basescu privind Legea referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta in 23 octombrie sesizarea presedintelui Traian Basescu privind neconstitutionalitatea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului, tranmite Agerpres.

CCR discuta in 23 octombrie sesizarea lui Traian Basescu privind Legea referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) va discuta in 23 octombrie sesizarea presedintelui Traian Basescu privind neconstitutionalitatea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului.

CCR discuta pe 23 octombrie sesizarea lui Basescu privind Legea referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) va discuta in data de 23 octombrie sesizarea presedintelui Traian Basescu privind neconstitutionalitatea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului, potrivit surselor de presa.

Cand discuta CCR sesizarea lui Basescu privind Legea referendumului.

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta, in 23 octombrie, sesizarea presedintelui Traian Basescu privind neconstitutionalitatea Legii referendumului, transmite Agerpres. Citeste si Traian Basescu reseteaza batalia pentru referendum Presedintele Traian Basescu a sesizat, sambata, Curtea Constitutionala, cu privire la Legea Referendumului, acuzand ca actul normativ contine prevederi care infrang principii constitutionale legate de exercitarea suveranitatii de catre .

CCR va analiza sesizarea presedintelui privind legea referendumului pe 23 octombrie

Contestatia adusa la Legea Referendumului de presedintele Traian Basescu va fi dezbatuta de catre judecatorii Curtii Constitutionale pe data de 23 octombrie. Sesizarea de neconstitutionalitate a.

Curtea Constitutionala a respins sesizarea privind constitutionalitatea raportului Comisiei de ancheta in cazul Padurea Domneasca

Curtea Constitutionala a respins sesizarea avocatului parlamentar Tudor Lazar, privind legitimitatea unor articole din hotararea Parlamentului, adoptata dupa examinarea raportului Comisiei de ancheta, creata pentru elucidarea cazul Padurea Domneasca.

Curtea Constitutionala a respins sesizarea privind raportul Comisiei de ancheta in cazul Padurea Domneasca

Curtea Constitutionala a respins sesizarea avocatului parlamentar Tudor Lazar, privind legitimitatea unor articole din hotararea Parlamentului, adoptata dupa examinarea raportului Comisiei de ancheta, creata pentru elucidarea cazul Padurea Domneasca.

Purtatorul de cuvant al PNL, despre sesizarea presedintelui la CCR: Traian Basescu incearca sa saboteze reforma constitutionala

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat, sambata, pentru Mediafax, ca sesizarea Curtii Constitutionale pe modificarile aduse Legii referendumului de catre presedintele Traian Basescu reprezinta o incercare de sabotare a reformei constitutionale promovata de USL. La randul sau, Catalin Ivan, purtatorul de cuvant al PSD, a afirmat ca cei de la CC s-au pronuntat deja pe subiect, el adaugand ca presedintele Basescu este in campanie pentru Elena Udrea.

Presedintele Basescu sesizeaza Curtea Constitutionala in legatura cu legea referendumului.

Presedintele Traian Basescu a sesizat, sambata, Curtea Constitutionala, cu privire la Legea Referendumului, acuzand ca actul normativ contine prevederi care infrang principii constitutionale legate de exercitarea suveranitatii de catre popor, transmite Mediafax. Presedintele Traian Basescu a trimis, sambata, presedintelui Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, in conformitate cu prevederile Articolului 146 lit. a) din Constitutia Romaniei si ale Articolului 15 din Legea nr.

Basescu sesizeaza Curtea Constitutionala in legatura cu legea referendumului

Presedintele Traian Basescu a sesizat Curtea Constitutionala, cu privire la Legea Referendumului, acuzand ca actul normativ contine prevederi care infrang principii constitutionale legate de exercitarea suveranitatii de catre popor, scrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )