Libnet.ro
UNICEF

09:45

Presedintele ucrainean Petro Porosenko ia in calcul anularea armistitiului dupa doborarea unui elicopter

România Liberă România Liberă,
Presedintele ucrainean Petro Porosenko ia in calcul anularea armistitiului dupa doborarea unui elicopter

Petro Porosenko, presedintele Ucrainei, a anuntat marti ca ar putea pune capat armistitiului pe care l-a decretat unilateral, dupa moartea a noua soldati ucraineni ucisi in prabusirea elicopterului la bordul caruia se aflau, doborat de rebeli prorusi. continuă pe România Liberă

Petro Porosenko ameninta cu ANULAREA armistitiului dupa doborarea unui elicopter

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, avertizeaza ca ar putea anula armistitiul decretat pana pe 27 iunie dupa ce insurgentii au doborat un elicopter militar ucrainean, scrie AFP. Un elicopter de transport.

Petro Porosenko ameninta cu anularea armistitiului dupa doborarea unui elicopter

Presedintele Ucrainei avertizeaza ca ar putea anula armistitiul decretat pana pe 27 iunie dupa ce insurgentii au doborat un elicopter militar ucrainean. Armistitiul ar putea fi anulat, a atras atentia Petro.

Petro Porosenko si-a expus in fata natiunii planul de pace

Presedintele ucrainean Petro Porosenko si-a expus duminica in fata natiunii planul de pace pentru estul separatist, care include un dialog cu rebeli prorusi ce nu au comis nici crime, nici torturi si care are .

Petro Porosenko saluta decizia presedintelui rus privind anularea autorizarii unei interventii in Ucraina

Anuntul facut de Vladimir Putin privind anularea autorizarii unei interventii armate in Ucraina a fost salutat, marti, de presedintele Petro Porosenko. Presedintele Petro Porosenko considera ca cererea lui.

Porosenko cere ajutorul lui Merkel pentru a solutiona conflictul din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a indemnat-o pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, sa-l ajute sa solutioneze conflictul din estul tarii, o zona devastata de o insurectie separatista prorusa, a anuntat luni serviciul de presa al presedintiei, relateaza AFP.

Porosenko ii cere ajutorul cancelarei Angela Merkel pentru solutionarea conflictului din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a indemnat-o pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, sa-l ajute sa solutioneze conflictul din estul tarii, o zona devastata de o insurectie separatista prorusa, a anuntat luni serviciul de presa al presedintiei.

Porosenko a prezentat in fata natiunii planul de pace care include un dialog cu separatistii

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a propus un dialog cu rebelii prorusi care nu au comis nici crime, nici torturi, el prezentandu-si duminica in fata natiunii planul de pace, sustinut de catre Vladimir Putin, care cere totusi garantii suplimentare, relateaza AFP.

CRIZA DIN UCRAINA: Porosenko a prezentat in fata natiunii planul de pace care include un dialog cu separatistii

Presedintele ucrainean Petro Porosenko si-a expus duminica in fata natiunii planul de pace pentru estul separatist, care include un dialog cu rebeli prorusi ce nu au comis nici crime, nici torturi si care are obiectivul sa restaureze integritatea tarii, potrivit Mediafax.

Separatistii prorusi incalca armistitiul: un elicopter ucrainean doborat

Un elicopter de transport apartinand armatei ucrainene a fost doborat marti de insurgenti prorusi, in zona Slaviansk, noua persoane aflate la bord murind in urma impactului cu solul. Separatistii prorusi anuntasera ca vor respecta, pana la 27 iunie, armistitiul cerut de presedintele ucrainean Petro Porosenko, raspunzand astfel la incetarea unilaterala a focului decretata vineri de Kiev, in cadrul unui plan de pace.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )