Libnet.ro
UNICEF

14:30

Presedintele Ucrainei vrea sa schimbe rusa cu engleza in scoli

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Presedintele Ucrainei vrea sa schimbe rusa cu engleza in scoli

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, a propus vineri ca engleza sa devina a doua limba de studiu in scolile ucrainene in locul rusei, intr-un discurs sustinut la Universitatea din Liov, un bastion nationalist din vestul Ucrainei, relateaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele Ucrainei vrea sa inlocuiasca limba rusa cu limba engleza in scoli

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, a propus vineri ca engleza sa devina a doua limba de studiu in scolile ucrainene in locul rusei, intr-un discurs sustinut la Universitatea din Liov, un bastion.

Ponta anunta ca se va intalni la Kiev inclusiv cu presedintele Ucrainei si cu premierul Moldovei

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, in vizita pe care o va efectua in Ucraina se va intalni si cu presedintele Petro Porosenko si va participa, impreuna cu premierul moldovean Iurie Leanca si cu cel ucrainean Arseni Iateniuk, la o trilaterala Ucraina - Republica Moldova - Romania.

Ponta spune ca se va intalni cu presedintele Ucrainei si cu premierul Moldovei la Kiev

Premierul Victor Ponta a anuntat ca in vizita pe care o va efectua in Ucraina se va intalni si cu presedintele Petro Porosenko si va participa, impreuna cu premierul moldovean Iurie Leanca si cu cel ucrainean Arseni Iateniuk, la o trilaterala Ucraina - Republica Moldova - Romania.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )