Libnet.ro
UNICEF

14:45

Presedintele UEFA cere din nou introducerea cartonasului alb in fotbal: Jucatorii ar fi eliminati temporar de pe teren

B1 B1,
Presedintele UEFA cere din nou introducerea cartonasului alb in fotbal: Jucatorii ar fi eliminati temporar de pe teren

Presedintele UEFA, Michel Platini, si-a relansat, duminica, la Dubai, propunerea sa privind introducerea cartonasului alb in fotbal, care sa elimine temporar de pe teren un jucator, pentru a reduce utilizarea. continuă pe B1

UEFA, prin vocea lui Michel Platini, cere introducerea cartonasului alb in fotbal

Presedintele UEFA, Michel Platini a reiterat propunerea sa privind introducerea cartonasului alb in fotbal, sanctiune care prevede eliminarea temporara a jucatorilor de pe teren.

Platini insista pentru introducerea cartonasului alb in fotbal

Michel Platini, presedintele UEFA, insista in continuare pentru introducerea eliminarilor temporare in fotbal pentru a pedepsi micile infractiuni comise de fotbalisti in timpul meciurilor.

Platini sustine in continuare ideea introducerii cartonasului alb in fotbal

Presedintele UEFA, Michel Platini, si-a relansat, duminica, la Dubai, propunerea sa privind introducerea cartonasului alb in fotbal, care sa elimine temporar de pe teren un jucator, pentru a reduce utilizarea.

Portul Mangalia, inchis din nou

Portul Mangalia a fost din nou inchis traficului maritim si fluvial, duminica seara, din cauza vantului puternic, in aceeasi situatie fiind si portul Midia, potrivit Centrului Infotrafic. Sambata seara,.

Coreea de Nord a ramas din nou fara Internet

Coreea de Nord a ramas, sambata, din nou fara conexiune la Internet, timp de cel putin doua ore, relateaza Mediafax.

Elicopterele SMURD zboara din nou, dupa 11 zile in care au fost tinute la sol

Elicopterele SMURD zboara din nou, dupa 11 zile in care au fost tinute la sol, in urma tragediei de la Siutghiol. Corespondentul Antena 3, Sonia Simionov, a explicat ca, incepand de miercuri, 25.

Toate porturile din Constanta au fost inchise din nou, din cauza vantului puternic

Toate porturile din Constanta - Midia, Mangalia, Constanta Sud-Agigea si Constanta Nord - sunt din nou inchise din cauza vantului puternic, potrivit Centrului Infotrafic. Masura a fost luata duminica, in jurul orei 20. Manevrele navelor au fost suspendate, in cursul noptii de vineri spre sambata, in toate porturile constantene, din cauza vantului puternic, ce sufla la rafala cu viteze de 70 - 80 km/h.

Toate porturile din Constanta au fost din nou inchise din cauza vantului puternic

Toate porturile din Constanta - Midia, Mangalia, Constanta Sud-Agigea si Constanta Nord - sunt din nou inchise din cauza vantului puternic. Masura a fost luata duminica, in jurul orei 20. 00, informeaza Centrul Infotrafic.

Elicopterele SMURD au din nou permis sa zboare. Elicopterul prabusit la Siutghiol nu a avut defectiuni tehnice

Elicopterele SMURD au primit permis sa reia activitatea dupa ce accidentul de la Siutghiol a dus la oprirea zborurilor si verificarea tuturor aeronavelor, transmite MAI, citat de Agerpres. Activitatea a fost reluata din Bucuresti, Targu-Mures, Iasi, Galati, Craiova si Arad, exceptie facand punctul din Constanta.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )