Libnet.ro
UNICEF

20:46

Presedintia cipriota: Aderarea la Schengen va fi pe agenda Consiliului JAI din octombrie.

România Liberă România Liberă,
Presedintia cipriota: Aderarea la Schengen va fi pe agenda Consiliului JAI din octombrie.

Presedintia cipriota a Consiliului Uniunii Europene a anulat reuniunea din 19-20 septembrie a Consiliului de Justitie si Afaceri Interne JAI) din lipsa de subiecte substantiale, insa aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen va fi pe agenda reuniunii JAI din 25-26 octombrie, potrivit Mediafax. Citeste si: Leonard Orban confirma: Decizia privind aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, ANULATA Decizia privind aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, ANULATA . continuă pe România Liberă

Sulfina Barbu: Anularea Consiliului JAI, din cauza actiunii politice a USL.

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, marti, ca reuniunea JAI a fost anulata din cauza actiunii politice a USL, aratand clar ca Executivul de la Bucuresti este un guvern anti-Romania, potrivit Mediafax. Eu am convingerea ca aceasta reuniunea a fost amanata deoarece ultimele evenimente politice din Romania au ridicat semne de intrebare si la nivelul altor tari. Stim un lucru: singura tara care se opunea intrarii in Schengen era Olanda. Daca ar fi fost un raport pozitiv pe MCV, si .

Sanse minime ca Olanda sa-si schimbe pozitia privind intrarea Romaniei in Schengen - expert.

Pozitia Olandei fata de intrarea Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen nu se va schimba, cel mai probabil, indiferent ce guvern se va forma in urma alegerilor legislative de miercuri, considera un politolog olandez, citat de site-ul EurActiv. com, scrie Mediafax. Citeste si: Presedintia cipriota: Aderarea la Schengen va fi pe agenda Consiliului JAI din octombrie |13:52Leonard Orban confirma: Decizia privind aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, ANULATA Decizia privind .

Presedintia cipriota a UE si-a manifestat intentia de a sprijini Romania pentru aderarea la Schengen

Presedintia cipriota a Uniunii Europene si-a manifestat intentia de a sprijini Romania in demersul sau de aderare la spatiul Schengen. intr-un interviu acordat pentru Radio Romania Actualitati, dupa.

Leonard Orban confirma: Decizia privind aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, ...

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a confirmat, intr-o declaratie pentru Mediafax, anularea de catre presedintia cipriota a Consiliului UE a reuniunii din 19-20 septembrie a Consiliului de Justitie si Afaceri Interne JAI), in care trebuia sa se discute aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen. Citeste si: Presedintia cipriota: Aderarea la Schengen va fi pe agenda Consiliului JAI din octombrie |13:52 Decizia privind aderarea Romaniei si Bulgarie la spatiul .

Consiliul JAI din privind aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen, ANULAT.

Consiliul de Justitie si Afaceri Interne JAI), programat pentru 19-20 septembrie, care trebuia sa ia o decizie privind aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen a fost anulat, au declarat, marti, pentru Mediafax, surse oficiale. Citeste si: Basescu: Aliatii si prietenii nostri nu au motive sa ne respinga intrarea in Schengen Victor Ponta: Romania este pregatita sa intre in Schengen. Daca nu aderam anul asta, la anul in mod sigur Conform surselor citate, aderarea Romaniei si .

Consiliul JAI din 19-20 septembrie privind aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen, anulat

Consiliul JAI programat pentru 19-20 septembrie, care trebuia sa ia o decizie privind aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, a fost anulat, au declarat, marti, pentru Mediafax, surse oficiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )