Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintia sud-coreeana: Cele doua Corei au incheiat negocierile pentru evitarea unui conflict armat

B1 B1,
Presedintia sud-coreeana: Cele doua Corei au incheiat negocierile pentru evitarea unui conflict armat

Presedintia sud-coreeana a anunta luni ca cele doua Corei au incheiat negocierile maraton incepute sambata, in localitatea de frontiera Panmunjom, in vederea evitarii unui conflict armat in Peninsula. continuă pe B1

Cele doua Corei reiau negocierile incepute sambata in incercarea de a ajunge la un armistitiu

Oficialii de rang inalt din Coreea de Nord si Coreea de Sud au reluat duminica negocierile intr-o incercare de a iesi din impas, dupa ce joi intre cele doua armate a avut loc un schimb de focuri, relateaza.

Negocieri la nivel inalt intre cele doua Corei, pe fondul conflictului din ultimele zile

Negocieri la nivel inalt sunt prevazute sambata intre lideri de la Seul si Phenian, a anuntat presedintia sud-coreeana, cu putin timp inainte de expirarea unui ultimatum dat de Coreea de Nord.

Ce e diferit de aceasta data in conflictul dintre cele doua Corei: Kim Jong-un este mai imprevizibil decat stramosii sai

Timp de ani intregi, lungul sir de amenintari ale Coreei de Nord a fost, in mare parte, ridiculizat. Seulul, pana una alta, nu s-a transformat intr-o mare de foc, in ciuda promisiunilor repetate venite de la Phenian. insa confruntarea de joi si dialogul dintre oficialii celor doua Corei ridica ingrijorari la adresa liderului nord-coreean, prin faptul ca el chiar ar putea pune in aplicare amenintarile.

Oficiali din cele doua Corei se intalnesc intr-o incercare de calmare a tensiunilor

Consilieri de rang inalt ai liderilor de la Phenian si Seul au inceput negocieri, sambata, in satul de frontiera Panmunjom, a anuntat Seulul, alimentand speranta unei iesiri din impasul care a adus cele doua tari in pragul unui conflict militar, relateaza Reuters in pagina electronica.

Negocieri la nivel inalt, anuntate intre cele doua Corei privind situatia din peninsula

Consilieri de rang inalt ai liderilor de la Phenian si Seul urmeaza sa se intalneasca sambata, in satul de frontiera Panmunjom pentru a discuta despre situatia din peninsula, a anuntat presedinta.

Oficiali din cele doua Corei se intalnesc pentru a discuta situatia din peninsula

Consilieri de rang inalt ai liderilor de la Phenian si Seul urmeaza sa se intalneasca sambata, la ora 9. 00, ora Romaniei) in satul de frontiera Panmunjom. Scopul intalnirii este o.

Ban Ki-moon, APEL la cele doua Corei sa opreasca escaladarea tensiunilor

Ban Ki-moon, secretarul general al ONU, a cerut, vineri, Phenianului si Seulului sa opreasca escaladarea tensiunilor, la o zi dupa schimburile de focuri de artilerie de-a lungul frontierei lor puternic militarizate.

Ban Ki-moon, APEL la cele doua Corei pentru evitarea escaladarii tensiunilor

Ban Ki-moon, secretarul general al ONU, a cerut, vineri, Phenianului si Seulului sa opreasca escaladarea tensiunilor, la o zi dupa schimburile de focuri de artilerie de-a lungul frontierei lor puternic militarizate.

Intalnire intre lideri din Coreea de Nord si de Sud pentru a calma tensiunile din Peninsula. Phenianul a dat un ultimatum ce expira azi, cele doua armate sunt in alerta maxima

Oficiali de rang inalt din cele doua Corei se vor intalni in Panmunjom, localitatea abandonata de pe granita unde s-a semnat in 1953 armistitiul si care este folosita si acum pentru negocieri intre cele doua regimuri.

Presedinta sud-coreeana Park Geun-hye cere Phenianului sa prezinte scuze clare

Presedinta sud-coreeana Park Geun-hye a declarat luni ca propaganda la frontiera va continua pana cand Phenianul va cere scuze pentru amplasarea minelor de teren care au mutilat doi militari sud-coreeni, relateaza BBC News online.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )