Libnet.ro
UNICEF

15:00

Pretul petrolului scade dupa intalnirea Opec

Hotnews Hotnews,
 Pretul petrolului scade dupa intalnirea Opec

Pretul petrolului a scazut dupa decizia cartelului producatorilor de petrol de a nu reduce productia, in cadrul intalnirii de la Viena. Secretarul general al Opec, Abdallah Salem el-Badri, a declarat ca nu se va incerca stabilizarea preturilor prin reducerea productiei, informeazaBBC. continuă pe Hotnews

Pretul petrolului arunca in aer credibilitatea OPEC

Daca statele membre ale Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol nu vor decide, astazi, scaderea productie cu 1 milion de barili pe zi, analistii se asteapta la consecinte imprevizibile.

Pretul petrolului ar putea scadea la 60 de dolari pe baril daca OPEC nu va reduce productia

Pretul petrolului ar putea scadea la 60 de dolari pe baril daca membrii OPEC nu vor conveni reducerea semnificativa a productiei, la reuniunea de saptamana viitoare de la Viena, potrivit reprezentantilor unor fonduri de investitii, transmite Reuters, preluata de Mediafax.

Pretul petrolului Brent, la minimul ultimilor patru ani

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a ajuns la mai putin de 76 de dolari, acesta fiind cel mai mic nivel din ultimii patru ani, in conditiile in care piata este framantata de ingrijorarea ca statele OPEC nu vor ajunge la un acord pentru a reduce productia de petrol in cadrul intalnirii de joi.

Pretul petrolului Brent, scadere abrupta la minimul ultimilor patru ani: sub 76 dolari pe baril

Pretul petrolului Brent cu livrare in ianuarie a scazut joi la minimul ultimilor patru ani, la sub 76 de dolari, in contextul ingrijorarilor privind faptul ca reprezentantii statelor OPEC nu vor ajunge la un acord pentru a reduce productia de petrol in.

Pretul petrolului atinge nivelul minim al ultimilor patru ani

Cotatia futures a petrolului brut a scazut ieri, la bursele din SUA si Europa, ajungand la nivelul minim al ultimilor patru ani, dupa ce ministrul de resort din Arabia Saudita, Ali Al-Naimi, a declarat ca preturile de pe piata de profil se vor stabiliza.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )