Libnet.ro
UNICEF

05:30

Previziunea lui Traian Basescu pentru PNL si PSD: Vor deveni partide de subsol

Antena3 Antena3,
Previziunea lui Traian Basescu pentru PNL si PSD: Vor deveni partide de subsol

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, sambata, la Suceava, ca PSD si PNL sunt 'partide corupte, depasite de vreme', carora le-a venit timpul sa iasa de pe principala scena. continuă pe Antena3

Traian Basescu, acuzat oficial de spalare de bani

Traian Basescu este cercetat oficial pentru spalare de bani, fapta care ar fi fost comisa in perioada octombrie 2000 - mai 2005, prin incheierea succesiva a mai multor contracte de vanzare-cumparare a unor imobile, a anuntat, vineri, Parchetul General, printr-un comunicat de presa.

UPDATE. Traian Basescu audiat la Parchetul General

Fostul presedinte Traian Basescu s-a prezentat vineri la Parchetul General, el fiind citat de procurori pentru a i se aduce cunostinta faptul ca este urmarit penal pentru savarsirea infractiunii de.

Traian Basescu a dat declaratii la Parchetul General in dosarul in care este acuzat de spalare de bani (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns vineri dimineata la Parchetul General pentru a fi informat cu privire la acuzatia de spalare de bani ce ii este adusa, dar si pentru a da o declaratie in.

Radu Banciu: intai justitia, apoi politica. Traian Basescu taxeaza revenirea grabita a lui Victor Ponta (VIDEO)

In emisiunea din noapte de 5 mai, Radu Banciu a vorbit despre declaratiile lui Traian Basescu, care a transmis ca Victor Ponta se grabeste sa ia o functie in institutiile statului. Traian Basescu.

Traian Basescu, despre procedura de achizitie a Cuminteniei Pamantului: Trebuia facuta altfel

Procedura de achizitie a sculpturii Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi trebuia facuta altfel, printr-o achizitie directa a statului, considera fostul presedinte Traian Basescu.

Traian Basescu: Cine crede ca in Romania infectiile sunt doar in 50 de spitale este naiv. Marea majoritate a spitalelor sunt pline de infectii

Traian Basescu atrage atentia asupra spitalelor din Romania, spunand ca marea majoritate a lor este afectata de infectiile nosocomiale, potrivit Agerpres. Fostul presedinte a precizat ca situatia.

Traian Basescu: Spitalele din Romania, pline de infectii

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia ca majoritatea spitalelor din Romania este afectata de infectiile nosocomiale.

Traian Basescu: Spitalele din Romania, pline de infectii

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia ca majoritatea spitalelor din Romania este afectata de infectiile nosocomiale.

Traian Basescu da alerta pe Facebook: E cod rosu in Sanatate!

Traian Basescu sustine ca presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos ar trebui sa declare cod rosu in sanatate. Cu privire la informatia data de Ministerul.

Avertizarea lui Traian Basescu, dupa publicarea listei celor 50 de spitale cu probe neconforme in privinta dezinfectantilor: Domnilor Iohannis si Ciolos, este COD ROSU in sanatate (FOTO)

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, trage un semnal de alarma dupa publicarea listei de 50 de spitale din care au fost prelevate probe neconforme in privinta dezinfectantilor, totul pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )