Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prezenta instructorilor militari americani risca sa destabilizeze Ucraina, sustine Rusia

România Liberă România Liberă,
Prezenta instructorilor militari americani risca sa destabilizeze Ucraina, sustine Rusia

Decizia Statelor Unite de a trimite 300 de instructori militari pentru antrenarea membrilor armatei ucrainene risca sa destabilizeze situatia in estul Ucrainei, avertizeaza Presedintia Rusiei, citata de Reuters. continuă pe România Liberă

Presedintia Rusiei: Prezenta instructorilor militari si a specialistilor din alte tari pe teritoriul Ucrainei ar putea destabiliza situatia

Presedintia Rusiei avertizeaza ca situatia din estul Ucrainei ar putea fi destabilizata in urma hotararii SUA de a trimite 300 de instructori militari pentru antrenarea membrilor armatei ucrainene, informeaza.

Aproximativ 300 de militari americani au sosit in Ucraina pentru instruirea soldatilor ucraineni

Armata Americana a anuntat vineri ca aproximativ 300 de militari americani au sosit in Ucraina pentru instruirea soldatilor ucraineni, care se lupta cu rebelii pro-rusi din est, relateaza AFP, citat de Bussiness.

Sute de militari americani au sosit in Ucraina pentru instruirea soldatilor ucraineni

Aproximativ 300 de militari americani au sosit in Ucraina pentru instruirea soldatilor din aceasta tara care se confrunta cu un conflict separatist in estul teritoriului sau, a anuntat vineri armata .

Sute de militari americani au sosit in Ucraina pentru instruirea soldatilor ucraineni

Aproximativ 300 de militari americani au sosit in Ucraina pentru instruirea soldatilor ucraineni, care se confrunta cu un conflict separatist in estul teritoriului sau, a anuntat, vineri, armata ucraineana, potrivit AFP, informeaza Agerpres.

Dacian Thunder: la exercitiul militar de la Campia Turzii participa 350 de militari americani si 11 avioane A-10

Aproximativ 350 de militari americani si 11 avioane A-10, precum si 300 de militari romani si patru avioane MiG 21-LanceR participa, in perioada martie - iulie, la exercitiul romano-american Dacian Thunder 2015, care are loc la Baza 71 Aeriana Campia Turzii, judetul Cluj.

Sute de militari americani si avioane A-10 in Romania. Se antreneaza in judetul Cluj

Peste 350 de militari americani si 11 avioane A-10, dar si 300 de militari romani si patru avioane MiG 21-LanceR participa la exercitiul romano-american Dacian Thunder 2015. Exercitiul are loc la Baza 71.

Aproximativ 300 de militari au ajuns in Ucraina pentru a instrui soldatii din aceasta tara

Aproximativ 300 de militari americani au sosit in Ucraina pentru instruirea soldatilor din aceasta tara, a anuntat vineri armata ucraineana, scrie Business Insider. Militarii americani, apartin Brigazii 173.

Sute de militari americani au venit sa-i antreneze pe ucraineni

Aproximativ 300 de parasutisti americani au sosit, in aceasta saptamana, in Ucraina, sa antreneze Garda Nationala, formata din voluntari si rezervisti ce lupta impotriva rebelilor pro-rusi din estul tarii, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )