Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima demisie din cabinetul lui Vlad Voiculescu, de la Ministerul Sanatatii, dupa tragedia de la Spitalul Matei Bals

B1 B1,
Prima demisie din cabinetul lui Vlad Voiculescu, de la Ministerul Sanatatii, dupa tragedia de la Spitalul Matei Bals

Se anunta prima demisie din cabinetul ministrului Vlad Voiculescu, de la Ministerul Sanatatii, dupa tragedia de la Spitalul Matei Bals, din Bucuresti. Stefan Voinea, consilier investit cu responsabilitati de. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, va participa lunea viitoare la Ora Guvernului din Parlament pentru a raspunde intrebarilor alesilor

Vlad Voiculescu va participa luni, 15 februarie, la Ora Guvernului din Parlament pentru a raspunde intrebarilor care ii vor fi puse de catre deputati si senatori in ceea ce priveste activitatea sa la Ministerul Sanatatii si masurile adoptate pana in prezent.

Traian Basescu, un nou atac violent la adresa lui Vlad Voiculescu. Fostul presedinte nu l-a iertat

Fostul Presedinte Traian Basescu a devenit, in ultima vreme, o voce puternica impotriva USR si AUR. Nu de mult critica liderii aliantei AUR. Acum a venit momentul si celor de la USR. Cel criticat, in special, a fost ministrul Vlad Voiculescu. Traian Basescu, critica dura la adresa lui Vlad Voiculescu Din ce in ce mai .

VLAD VOICULESCU, DESPRE SITUATIA SPITALELOR DIN SECTORUL 1: Finantarea poate sa vina in continuare de la sectoare

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a afirmat astazi, in cazul scandalului legat de cele 4 spitalele din Sectorul 1, ca nu are nicio legatura administrarea unitatilor spitalicesti cu cine poate sa le finanteze si a precizat ca banii pot veni de la sectoare sau de la Consiliul General.

VLAD VOICULESCU: Nu a fost vreo discutie sa-mi ceara cineva demisia din Guvern

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, astazi, ca nu i-a cerut nimeni demisia din functie, iar relatia sa cu premierul Florin Citu este una foarte buna.

Alexandru Rafila, critici dure pentru ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu: Nu am vazut solutii, am vazut doar scuze

Alexandru Rafila, deputat PSD si reprezentantul Romaniei la OMS, a declarat ca social democratii pregatesc o motiune simpla pe Sanatate, motivata de actiunile si mai ales inactiunile ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu.

PSD va depune, miercuri la Camera Deputatilor, motiunea simpla impotriva lui Vlad Voiculescu

Senatorul PSD Stefan Radu Oprea a anuntat ca social-democratii vor depune miercuri la Camera Deputatilor motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid - Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor, iar ea va intra in dezbatere saptamana viitoare.

PSD va depune miercuri la Camera Deputatilor motiunea simpla intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor

PSD depune miercuri la Camera Deputatilor motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor.

PSD depune miercuri motiunea simpla intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor

Senatorul PSD Stefan Radu Oprea a anuntat ca social-democratii vor depune miercuri la Camera Deputatilor motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii intitulata Incompetenta si lipsa de asumare ucid Vlad Voiculescu, un pericol pentru sanatatea romanilor, iar ea va intra in dezbatere saptamana viitoare.

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca nimeni din Guvern nu i-a cerut demisia: Cu domnul Citu am o relatie cat se poate de buna, la fel de buna precum cea cu domnul ministru Cimpeanu (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine ca nu i s-a cerut demisia din Guvern. Zvonuri, asa cum le numeste ministrul Sanatatii, care au aparut dupa ce Voiculescu a avut cateva declaratii.

Vlad Voiculescu: Parintii trebuie sa-si dea acordul pentru testarea elevilor (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, vineri, ca parintii trebuie sa-si dea acordul pentru testarea elevilor in cazul in care aceasta este necesara, in acest sens oficialul a anuntat ca va.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )