Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prima Evadare, cel mai mare maraton de ciclism cross-country din estul Europei, are loc duminica prin padurile din nordul Capitalei

Adevărul Adevărul,
Prima Evadare, cel mai mare maraton de ciclism cross-country din estul Europei, are loc duminica prin padurile din nordul Capitalei

Cel mai mare maraton de ciclism cross-country din estul Europei si cel mai popular concurs de acest gen din Romania, Prima Evadare, va avea loc duminica, 11 mai, pe traseul consacrat din padurile situate in nordul Capitalei. continuă pe Adevărul

Lucrarile de constructii au avut cel mai mare declin

Romania a inregistrat cel mai semnificativ declin al lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana in februarie 2014, comparativ cu perioada similara din 2013, arata datele prezentate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Maraton pe doua roti la Bucuresti

Bucurestenii amatori de miscare pe doua roti si nu numai ei sunt asteptati duminica la Prima Evadare din acest an. Este vorba despre cel mai mare maraton de ciclism cross-country din Estul Europei si cel mai popular concurs de acest gen din Romania. intrecerea va avea loc duminica, pe traseul consacrat din padurile situate in nordul Capitalei.

Business B1 la zi: Romania, cea mai mare scadere a lucrarilor de constructii din UE

Romania a inregistrat cel mai semnificativ declin al lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana in februarie 2014 comparativ cu perioada similara din 2013, arata datele prezentate de OficiulEuropean de.

Din cele 600.000 de firme active ne-intrate in insolventa, doar 3% sunt considerate mari. Cele 3% au cifra de afaceri cumulata mai mare decat PIB-ul Romaniei si ofera un job unei treimi din populatia angajata (studiu)

Din totalul celor aproximativ 700. 000 de companii inregistrate la Registrul Comertului, aproximativ 600. 000 nu se aflau in procedura de insolventa la 1 martie 2014. Cea mai mare parte a companiilor, peste 580. 000, este formata din companii mici si mijlocii, cu active sub un milion de euro. De asemenea, au fost identicate doar 19. 832 de companii mari, cu impact. Practic piata este formata dintr-un numar foarte mare de companii mici si un numar mic de companii mari, se arata intr-un studiu al Casei de Insolventa Transilvania. Vezi in atasament studiul integral.

95 de etaje in 43 de secunde cel mai rapid lift din lume

Hitachi tineste recordul pentru cel mai rapid lift din lume, in prezent detinut de Toshiba. Hitachi lucreaza la constructia celui mai rapid lift din lume, un record momentan detinut de Toshiba, si va construi doua astfel de mijloace de transport inChinas Guangzhou CTF Finance Centre. Liftul construit de Hitachi va putea atinge 95 de etaje in doar 43 de secunde, avand o viteza de 72 Km/h. Liftul construit de Toshiba se afla in cladirea Taipei 101 si are o viteza [].

Hitachi va construi cel mai rapid lift din lume

Hitachi va construi cel mai rapid lift din lume, care va fi instalat intr-o cladire din China, scrie BBC. Acesta va fi capabil de viteze pana la 72 de kilometri pe ora si va avea nevoie de doar 43 de secunde pentru a.

Germania sarbatoreste Ziua Berii. Consumul, la cel mai scazut nivel din ultimii 24 de ani

Germania sarbatoreste printr-o serie de evenimente si 039;porti deschise039; Ziua Berii Germane, produs emblematic al tarii, desi consumul mediu scade progresiv, iar in 2013 a ajuns la cel mai redus nivel de la reunificarea tarii, in 1990, relateaza agentia.

EXCLUSIV Cel mai negru scenariu pentru Romania daca UE va aplica Rusiei sanctiuni economice dure: cresterea economica s-ar diminua cu 0,6 puncte procentuale

Viitoare sanctiuni economice ale Uniunii Europene asupra Rusiei vor avea un impact negativ de pana la 0,6 puncte procentuale in anul 2014 asupra cresterii economice a Romaniei, in cel mai rau scenariu, potrivit evaluarii efectuate de Comisia Europeana, document vazut de HotNews. ro.

Conceptul Hyundai ix25 prefigureaza cel mai mic SUV Hyundai

Hyundai are la standul sau de la Salonul Auto de la Beijing 21-29 aprilie) conceptul Hyundai ix25, care prefigureaza lansarea unui SUV de oras, de mici dimensiuni, care va deveni cel mai mic al marcii si care va concura cu Nissan Juke.

Un lider de rang inalt al retelei Al-Qaida, omorat in Yemen: Evenimentul, cel mai important de dupa eliminarea lui ben Laden

Ibrahim al-Asiri, liderul Al-Qaida responsabil de fabricarea dispozitivelor explozive, a fost ucis intr-o operatiune a fortelor speciale petrecuta in Yemen. Evenimentul este cel mai important de la eliminarea lui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )