Libnet.ro
UNICEF

17:45

Prima femeie primar al Romei

România Liberă România Liberă,
Prima femeie primar al Romei

Alegerea duminica a Virginiei Raggi, candidata Miscarii 5 Stele M5S) la alegerile municipale al doilea tur) la primaria Orasului Etern este un eveniment istoric, dar nu constituie o surpriza. continuă pe România Liberă

Sondaje: Virginia Raggi, candidata partidului populist Miscarea 5 stele, este prima femeie primar din istoria Romei

Virginia Raggi, o avocata in varsta de 37 de ani si candidata partidului populist Miscarea 5 stele a fost aleasa, duminica, prima femeie primar din istoria Romei. Virginia Raggi este cotata de toate sondajele cu peste 60% din voturile exprimate duminica, scrie AFP.

Premiera: O femeie va fi noul primar al Romei

Virginia Raggi, candidata din partea Miscarii 5 Stele, creata de umoristul Beppe Grillo a fost aleasa primar al Romei in urma alegerilor de duminica. Ea devine prima femeie primar al orasului dupa ce a invins pe contracandidatul sau, Robert Giachetti din Partidului Democrat PD) al premierului Matteo Renzi.

Sondaje: Avocata Virginia Raggi a castigat alegerile la primaria Romei

Avocata Virginia Raggi, candidata miscarii populiste Cinci Stele, a fost aleasa duminica prima femeie primar din istoria Romei, potrivit sondajelor realizate la iesirea de la urne, scrie AFP.

Roma va avea, in premiera, o femeie primar

O avocata de 37 de ani a fost aleasa, in premiera, ca primar al Romei. Este vorba despre candidata populista a Miscarii 5 Stele M5S), Virginia Raggi, dupa numararea a 80% dintre buletinele de vot, detine 67,2% din voturi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )