Libnet.ro
UNICEF

22:30

Prima reactie din PSD dupa plecarile din partid: Trebuie sa facem tot ce e posibil sa ramanem uniti

Antena3 Antena3,
Prima reactie din PSD dupa plecarile din partid: Trebuie sa facem tot ce e posibil sa ramanem uniti

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, considera ca social-democratii trebuie sa ramana uniti si afirma ca trebuie facut tot ce este posibil omeneste pentru a gasi solutia de a. continuă pe Antena3

Prima reactie a politiei, dupa incidentul cu Ilie Nastase: Nu a fost tarat, a fost doar scos din masina si aplicata masura de incatusare

Dupa discutii sumare cu agentul de control s-a pus in miscare, dupa aproximativ 200 de metri, agentul de politie a cerut ajutorul unui alt echipaj. Fiind oprit, conducatorului i s-a cerut sa se legitimeze si.

Prima reactie a Politiei, dupa incidentul cu Ilie Nastase: Doua dosare penale si amendat cu 2.300 de ron

Dupa discutii sumare cu agentul de control s-a pus in miscare, dupa aproximativ 200 de metri, agentul de politie a cerut ajutorul unui alt echipaj. Fiind oprit, conducatorului i s-a cerut sa se legitimeze si.

Prima reactie a DNA dupa demisia lui Lucian Onea

Lucian Onea a cerut marti eliberarea din functia de procuror-sef al DNA Ploiesti pentru a nu afecta credibilitatea si prestigiul institutiei, precizand ca acuzatia pe care anchetatorii Parchetului General i-o ad.

Nicolae Banicioiu isi anunta demisia din PSD: Ce se intampla acum in partid nu mai are nicio legatura cu PSD

Nicolae Banicioiu si-a anuntat demisia din PSD. Parlamentarul spune ca vrea sa fie alaturi de colegii sai din guvernarea Ponta. in plus, acesta este suparat pe ceea ce se intampla. Am luat decizia de a.

MARIAN OPRISAN, dezlantuit dupa plecarile din PSD: Merg pe mana tradatorilor! Unii nu au caracter

Organizatia PSD Vrancea, condusa de Marian Oprisan, reactioneaza dupa plecarile din partid, lansand acuzatii grave la adresa celor pe care ii catalogheaza drept tradatori la commanda Chiar in.

Codrin Stefanescu, dupa dezertarile din PSD: Batalia cu astia de-abia a inceput!

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, reactioneaza dupa plecarile din ultimile zile din partid. Stefanescu spune ca nu doreste sa foloseasca termeni radicali despre colegii care au plecat la.

Plecarile din PSD continua. Reactii n cascada ale social democratiilor dupa tradarea ratacitilor

Vicepresedintii si ministrii social-democrati reactioneaza dupa ce cinci parlamentari au demisionat din partid in decurs de o sapamana si si-au anuntat inscrierea in formatiunea lui Victor Ponta. De altfel, la nivel neoficial sunt asteptate si alte demisii din PSD, potrivit surselor Hotnews. ro. Totodata, Opozitia a anuntat ca intentioneaza sa depuna motiune de cenzura in urmatoarea perioada. in acest context, liderii PSD strang randurile si transmit public ca partidul va rezista iar tradatorii nu vor reusi sa destabilizeze partidul si Guvernul.

Mihai Tudose, despre plecarea din PSD: Nu am avut purtator de cuvant cand am fost prim-ministru, nu am nici acum

Mihai Tudose a avut, vienri, o prima reactie, dupa ce in spatiul public s-a vehiculat ca urmeaza sa paraseasca PSD pentru a intra in partidul lui Victor Ponta. Nu am avut purtator de cuvant cand am.

Liviu Pop, prima reactie dupa mesajul vulgar

Fostul ministru al Educatiei Liviu Pop a avut o prima reactie, dupa mesajul vulgar pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook. Nu am fost deloc vulgar. Am vrut sa le spun prietenilor de pe Facebook ca plec.

Prima reactie a lui Brigitte, dupa ce Ilie Nastase a fost prins baut la volan si incatusat: Mi se pare penibil

Brigitte Sfat reactioneaza dupa ce a aflat despre scandalul cu Politia in care este implicat sotul ei, Ilie Nastase. Nu am de ce sa ma mai interesez de Ilie, nici nu mai vorbesc cu el. El a fost la club a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )