Libnet.ro
UNICEF

09:30

Prima reactie a lui Adrian Petrache dupa infrangerea de la X Factor: Au fost cei mai puternici concurenti

B1 B1,
Prima reactie a lui Adrian Petrache dupa infrangerea de la X Factor: Au fost cei mai puternici concurenti

Adrian Petrache, unul dintre finalistiide la emisiunea X Factor de la Antena 1, a reactionat dupa ce a pierdut marele trofeu acordat castigatoului show-ului. Ce mesaj a avut de transmis nepotul lui Florin. continuă pe B1

Adrian Petrache, marele favorit X Factor. Nepotul lui Florin Salam poate fi primul mare castigator format de Loredana

Adrian Petrache este concurent la emisiunea X Factor de pe Antena 1, sezonul 9. Acesta a ajuns in marea finala si este marele favorit X Factor. El este nepotul celebrului Florin Salam si se afla in echipa Loredanei Groza. Iata cine este Adrian Petrache de la X Factor. Adrian Petrache marele favorit de la .

Prima reactie a lui Andrei Stoica dupa infrangerea cu Kryklia

Andrei Stoica a vorbit pentru prima data despre meciul pierdut in Singapore contra ucraineanul Roman Kryklia la categoria semi-grea pentru centura mondiala a promotiei ONE Championship.

Finala X Factor. Florin Salam si-a lasat balta nepotul si nu a aparut pe scena. Cine l-a salvat pe Adrian Petrache

Iata ca si o finala inregistrata poate oferi surprize de proportii. Adrian Petrache, finalist in sezonul 9 X Factor, a avut parte de o crunta dezamagire, chiar inainte de a urca pe scena.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa ce au fost anuntate rezultatele negocierilor: PSD nu va vota niciodata acest guvern

In cursul zilei de vineri, dupa ce au fost anuntate primele rezultate ale negocierilor dintre PNL, USR-PLUS si UDMR, liderul PSD a avut o prima reactie, pe retelele sociale. Marcel Ciolacu a anuntat de contul.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa anuntul lui Orban: Circul pierzatorilor nu mai pleaca din oras Singura solutie este premierul propus de PSD Alexandru Rafila

Liderul social democratilor a oferit si o prima reactie, dupa ce presedintele PNL, Ludovic Orban a anuntat ca variantele liberalilor pentru continuarea negocierilor sunt fie Florin Citu premier,.

Prima reactie a lui Orban dupa tensiunile din PNL: Niciodata nu pot fi toti multumiti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata seara, ca niciodata nu pot fi toti multumiti, dupa ce o parte a partidului a fost nemultumita de cedarea ministerelor Dezvoltarii si Fondurilor Europene, iar lideri precum Rares Bogdan si Robert Sighiartau au incercat un puci impotriva sefului lor.

Dan Andronic, prima reactie dupa condamnarea in dosarul Ferma Baneasa: Eu ma retrag

Dan Andronic a reactionat, dupa condamnarea sa la 3 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei regale de la Baneasa printr-un mesaj scurt postat pe Facebook, in care spune ca se retrage. Decizii definitive in dosarul Ferma Baneasa: Remus Truica - 7 ani de inchisoare, Paul Philippe al Romaniei - 3 ani si 4 luni ani, Dan Andronic - 3 ani cu suspendare Miliardarul Beny Steinmetz, 5 ani de inchisoare.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa ce a aflat ca Florin Citu va fi premier

Marcel Ciolacu a reactionat, dupa cei trei lideri ai coalitiei de centru-dreapta au anuntat incheierea negocierilor pentru constituirea guvernului, dar si numele premierului propus, mai exact Florin Citu. Liderul PSD afirma despre Citu ca este un premier de paie tinut in lesa de Orban.

Stefan Banica Jr. a dat cartile pe fata dupa X Factor. A spus adevarul despre Andrada Precup dupa finala

Vineri seara, 18 decembrie 2020, a avut loc marea finala a emisiunii concurs X Factor de la Antena 1. Marea castigatoare a fost Andrada, eleva mentorata de Stefan Banica Jr. care a dat cartle pe fata dupa marea finala. Stefan Banica Jr. a dat cartile pe fata dupa X Factor Finala marelui show de la .

Prima reactie adversa grava la vaccinul Pfizer impotriva coronavirus: ce s-a intamplat in Alaska

Un caz de reactie puternica adversa la vaccinul Pfizer impotriva noului coronavirus a fost depistata la un cadru medical din Alaska. Desi comunitatea medicala se astepta la reactii adverse.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )