Libnet.ro
UNICEF

20:00

Prima reactie adversa grava la vaccinul Pfizer impotriva coronavirus: ce s-a intamplat in Alaska

Playtech Playtech,
Prima reactie adversa grava la vaccinul Pfizer impotriva coronavirus: ce s-a intamplat in Alaska

Un caz de reactie puternica adversa la vaccinul Pfizer impotriva noului coronavirus a fost depistata la un cadru medical din Alaska. Desi comunitatea medicala se astepta la reactii adverse. continuă pe Playtech

Coronavirus Alaska: Un caz de reactie alergica puternica la vaccinul Pfizer

Un lucrator din domeniul sanatatii care locuieste in Alaska a suferit o reactie alergica severa dupa ce i-a fost injectat vaccinul Covid-19 al Pfizer-BioNTech, pana la punctul de a fi internat in spital, a informat miercuri The New York Times.

Doar doua persoane din zecile de mii carora li s-a administrat Vaccinul Pfizer-BioNTech in Marea Britanie au avut o astfel de reactie alergica (Comitetul national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea)

Demararea campaniei de vaccinare a populatiei din Marea Britanie cu noul vaccin BioNTech-Pfizer impotriva SARS-CoV-2 a fost marcata de raportarea a doua reactii adverse de tip anafilactic, care au necesitat monitorizare medicala. Acest eveniment a starnit un val de ingrijorare cu privire la posibilitatea aparitiei reactiilor alergice, insa sunt necesare cateva clarificari, arata un comunicat transmis joi de Comitetul national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea. Reactiile anafilactice survin in contextul unui teren personal preexistent si sunt reactii adverse care, desi sunt cunoscute in cazul tuturor vaccinurilor, sunt rare si nu reprezinta un efect advers cu care sa se confrunte majoritatea persoanelor care se vaccineaza. Doar doua persoane din zecile de mii carora li s-a administrat Vaccinul Pfizer-BioNTech in Marea Britanie au avut o astfel de reactie alergica.

SUA. O asistenta din Alaska a dezvoltat o puternica reactie alergica la vaccinul Pfizer. Care este starea ei

O asistenta de la Bartlett Regional Hospital din statul american Alaska a dezvoltat o reactie alergica severa dupa ce a primit vaccinul PfizerBioNTech, marti seara, si a fost spitalizata peste noapte. A doua zi, starea sa s-a imbunatatit. Pfizer a anuntat ca monitorizeaza atent toate raportarile privind reactiile alergice, in timp ce autoritatile medicale americane au laudat reactia medicilor si robustetea sistemului de monitorizare.

Coronavirus: Persoanele cu alergii la mancaruri, polen sau latex pot face vaccinul Pfizer, afirma CDC

Persoanele cu alergii la mancaruri, latex, polen sau la substante care nu intra in componenta serului pot face vaccinul Pfizer, arata Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din SUA, anunta New York Times citat de Mediafax.

Agentia Europeana pentru Medicamente, presata sa aprobe mai repede vaccinul Pfizer-BioNTech

Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) este supusa unor presiuni tot mai mari din partea guvernelor europene, care ii cer sa aprobe mai repede vaccinul dezvoltat impotriva maladiei COVID-19 de grupul american Pfizer si de partenerul sau german BioNTech, in contextul in care campaniile de vaccinare au inceput deja in Marea Britanie si in Statele Unite, informeaza Reuters.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa anuntul lui Orban: Circul pierzatorilor nu mai pleaca din oras Singura solutie este premierul propus de PSD Alexandru Rafila

Liderul social democratilor a oferit si o prima reactie, dupa ce presedintele PNL, Ludovic Orban a anuntat ca variantele liberalilor pentru continuarea negocierilor sunt fie Florin Citu premier,.

Vaccinul Pfizer-BioNTech ar putea fi aprobat de Agentia Europeana a Medicamentului pe 21 decembrie. Cand vor fi vaccinati primii europeni

Agentia Europeana a Medicamentului EMA) ar putea aproba pe 21 decembrie vaccinul anti-coronavirus dezvoltat de companiile Pfizer si BioNTech. in contextul apelurilor de a grabi procesul de autorizare,.

Zi istorica |Vaccinul Pfizer anti-Covid, aprobat curand in UE: cand incepe imunizarea in Romania

Vaccinul dezvoltat de Pfizer si BioNtech va fi autorizat in doar cateva zile la nivelul Uniunii Europene, asa ca autoritatile se pregatesc sa aduca primele doze si-n Romania. Uniunea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )