Libnet.ro
UNICEF

16 Mai.

Prima reactie a lui Andrei Duban, dupa ce sotia lui s-a consolat in bratele unui concurent Survivor Romania

Playtech Playtech,
Prima reactie a lui Andrei Duban, dupa ce sotia lui s-a consolat in bratele unui concurent Survivor Romania

Gratiela, sotia lui Andrei Duban, este prezenta in emisiunea Survivor Romania, de la Kanal D, facand parte din Echipa Faimosilor. Dupa imaginile difuzate, in care Gratiela a parut mai apropiata decat ar fi normal de Ghita, alt concurent al emisiunii, acesta a fost invitat la emisiunea FanArena, unde a vorbit despre acest subiect. Prima reactie . continuă pe Playtech

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul. Ce se intampla acum

Guvernul Orban a picat! Motiunea de cenzura a trecut cu 261 de voturi pentru si 139 de voturi imppotriva. Ludovic Orban a facut primele declaratii in plenul Parlamentului. Iata ce a declarat. Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul Buna ziua! Un parlament dominat de forte retrograde, parlamentari nascuti din pixul .

Lidia Buble, prima reactie publica, dupa ce s-a spus ca s-a despartit de Razvan Simion

Lidia Buble si Razvan Simion formeaza un cuplu de mai bine de cinci ani, fiind una din cele mai urmarite perechi de pe micile ecrane. Dar de cateva zile incoace, circula mai multe zvonuri cu privire la o eventuala despartire dintre cei doi. Ce se intampla de fapt cu relatia lor? Lidia Buble, despartire de .

Rares Bogdan, prima reactie dupa ce motiunea a trecut: Nu ne convine aceasta situatie ca o majoritate toxica a dat jos Guvernul liberal

Rares Bogdan a facut primele declaratii dupa ce motiunea de cenzura a PSD a trecut. Liberalul spune ca guvernului demis nu ii convine aceasta situatie si ca o majoritate toxica a reusit sa dea jos Guvernul liberal.

Prima reactie a lui Orban dupa votarea motiunii: Suntem mandri de ce am facut Guvernul cade in picioare

Premierul Ludovic Orban s-a declarat marti mandru de ce a reusit sa faca Guvernul, in doar trei luni, inainte de a fi demis de un parlament dominat de forte retrograde.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )