Libnet.ro
UNICEF

09:45

Prima reactie a lui Sebastian Coltescu, dupa ce UEFA i-a dat dreptate in scandalul de rasism din Champions League

B1 B1,
Prima reactie a lui Sebastian Coltescu, dupa ce UEFA i-a dat dreptate in scandalul de rasism din Champions League

Sebastian Coltescu a reactionat imediat dupa ce UEFA a anuntat verdictul cu privire la scandalul iscat la meciul PSG - Istanbul Basaksehir, cand arbitrul roman a fost numit rasist in presa. continuă pe B1

DigiSport: Ala negru NU e rasism: cine l-a salvat pe Sebastian Coltescu la UEFA si ce mai ramane de stabilit in cazul romanului

Sebastian Coltescu 43 de ani) a fost absolvit de rasism de ancheta UEFA, dupa ce l-a numit ala negru pe Pierre Webo, la meciul dintre PSG si Istanbul Basaksehir, in Champions League.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in turul doi

Simona Halep a cedat doar trei game-uri in primul tur disputat la Australian Open.

Sebastian Coltescu, prima reactie dupa scandalul de rasism. UEFA a dat azi decizia

UEFA ii da dreptate lui Sebastrian Coltescu. Ala negru nu a avut conotatii rasiste. Decizia vine la doua luni dupa ce meciul PSG Basaksehir a fost intrerupt din cauza unor cuvinte considerate de staff-ul echipei din Turcia ca fiind ofensatoare. Replica arbitrului roman dupa hatararea forului european. Final fericit pentru Sebastian Coltescu. Prima reactie .

Sebastian Coltescu a primit verdictul UEFA. Decizia de ultima ora a forului european

Scandalul Coltescu a primit astazi verdictul UEFA. Ala negru, rasim sau exprimare nefericita a arbitrului? Decizia forului european. Sebastian Coltescu a primit verdictul. Raportul UEFA il arata curat: exprimarea nu a fost ofensiva Sebastian Coltescu a provocat un scandal imens in meciul PSG vs. Istanbul Basaksehir Champions League, cand i-a spus ala negru lui .

UEFA a stabilit ca nu a fost vorba de rasism in cazul arbitrului Sebastian Coltescu: Nu se impun masuri disciplinare

UEFA, prin Comisia de Etica si Disciplina, a investigat cazul arbitrului Sebastian Coltescu, acuzat de rasism dupa meciul din Champions League dintre PSG si Istanbul Basaksehir, si a ajuns la concluzia ca.

Ce decizie a luat UEFA in cazul scandalului de rasism in care a fost implicat Sebastian Coltescu

Comisia de Disciplina a UEFA a stabilit ca folosirea cuvantului negru de catre arbitrii romani Sebastian Coltescu si Ocravian Sovre la adresa antrenorului secund al echipei Istanbul Basaksehir, Pierre Webo, nu reprezinta rasism.

Ce a spus Diana Sosoaca dupa ce a fost data afara din AUR. Prima reactie a senatoarei

O noua zi, un nou scandal pe scena politica din Romania. Ce a declarat Diana Sosoaca dupa ce a fost data afara din Alianta pentru Unirea Romanilor. Prima reactie a senatoarei, dupa ce conducerea partidului a hotarat eliminarea uneia dintre cele mai vocale prezente din AUR. Care a fost motivul pentru care Diana Sosoaca a .

Prima reactie a senatoarei Diana Sosoaca dupa ce a fost exclusa din AUR

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor AUR). Conducerea partidului a luata aceasta decizie dupa ce Diana Sosoaca a participat la o petrecere cu lautari si a transmis totul live pe Faebook, lucru incompatibil cu calitatea sa de senator al Romaniei, potrivit liderilor AUR.

Veste uriasa: UEFA l-ar fi absolvit pe Sebastian Coltescu de orice vina in scandalul de rasism

La finalul anului trecut, centralul craiovean de 43 de ani a ajuns sa fie cunoscut, in toata planeta, dupa un scandal in care s-a exagerat, in mod incredibil.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce PSD a cerut eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor: Au pierdut trenul

Ludovic Orban a raspuns PSD-ului, care marti, 10 februarie, a depus un proiect de lege pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. in opinia penelistului, initiativa pesedistilor nu mai are vreo.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )