Libnet.ro
UNICEF

16:45

Prima reactie a lui Tudorel Toader, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Prima reactie a lui Tudorel Toader, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune despre condamnarea sefului PSD, Liviu Dragnea, ca nu a existat unanimitate in completul de trei judecatori de la inalta Curte, doi judecatori fiind pentru condamnare,. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, prima reactie dupa condamnarea sa: Am fost tarat in acest dosar. Raman la conducerea PSD

Liviu Dragnea a avut prima reactie dupa condamnarea sa. Vreau sa va spun cateva lucruri in seara asta. Sunt informatii pe care publicul e bine sa le stie, a spus el, vineri seara. Eu am fost.

Premierul Dancila, prima reactie dupa condamnarea lui Dragnea: Legea este inca sub influenta arbitrariului!

A aparut si prima reactie a premierul Viorica Dancila dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Aceasta afirma ca.

Rovana Plumb, declaratie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: E inadmisibil sa sacrificam oameni si sa frangem destine pentru a satisface presiunile politice ale unora

Rovana Plumb a avut o prima reactie dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat la inchisoare. E o zi trista pentru noi toti, dar eu ii sunt alaturi lui Liviu Dragnea, eu si tot partidul. Liviu Dragnea.

Adrian Ursu, anunt dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Ceata mintii a pus stapanire pe Romania

Adrian Ursu a avut o prima reactie dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnatla 3 ani si 6 luni inchisoarecu executarein dosarul DGASPC Teleorman, in legatura cu angajarea in aceasta institutie.

Tudorel Toader, mesaj dur pentru cei care critica modificarile legislative: Sa ne cunoastem si sa ne respectam competentele

Ministrul Justitiei a lansat un mesaj dur dupa ce in spatiul public au aparut ample controverse dupa modificarile la codul de procedura penala, dar si dupa posibile schimbari legislative dupa condamnarea.

Mai multe companii promit clientilor reduceri dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in prima instanta

Mai multe companii din Romania promit clientilor reduceri dupa condamnarea, in prima instanta, a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman. O agentie de turism ofera o reducere de 3,6%.

Gabriela Firea, prima reactie dupa sentinta primita de Dragnea

Gabriela Firea a transmis joi seara o prima reactie, dupa sentintele date de magistratii iCCJ in dosarul lui Liviu Dragnea - DGASPC Teleorman. Partidul trece prin momente dificile. Asa cum am facut si.

Tudorel Toader se spala pe mani dupa modificarea Codurilor penale: in Parlament s-a schimbat. Sa raspunda ei, nu eu. N-am fost, n-am zis da, nici nu...

Ministrul Justitiei se spala pe maini dupa modificarea Codurilor penale. N-am fost, n-am participat, n-am zis nici da, nici nu, spune Tudorel Toader. Ministrul se face ca nu stie, ca nu a fost.

Fiul lui Tudorel Toader, de urgenta la spital, dupa ce a fost implicat intr-un accident

Unul dintre fiii ministrului Justitiei Tudorel Toader a fost implicat intr-un accident rutier in Iasi, informeaza B1 TV. Fiul ministrului a fost transportat de urgenta la spital. Potrivit.

Fiul lui Tudorel Toader a atipit la volan si a intrat cu masina ntr-un podet

Fiul lui Tudorel Toader a ajuns marti dimineata la spital, dupa ce ar fi atipit la volan si masina pe care o conducea a intrat intr-un podet din judetul Iasi, scrie Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )