Libnet.ro
UNICEF

22:30

Prima vizita oficiala a noului premier moldovean va avea loc in Bruxelles

România Liberă România Liberă,
Prima vizita oficiala a noului premier moldovean va avea loc in Bruxelles

Noul premier modovean, Chiril Gaburici, va merge in prima sa vizita oficiala, la Bruxelles in perioada 26-27 februarie, transmite presa din Republica Moldova. continuă pe România Liberă

Presedintele Bulgariei, la Palatul Cotroceni, in prima vizita a unui sef de stat in Romania din mandatul lui Iohannis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, pe omologul bulgar Rosen Plevneliev. Aceasta a fost prima vizita oficiala a unui sef de stat in Romania din mandatul lui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis va face marti si miercuri o vizita oficiala in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis va efectua marti si miercuri o vizita oficiala in Republica Moldova, in cadrul careia va avea intalniri cu omologul sau, Nicolae Timofti, cu premierul moldovean, Chiril Gaburici, cu.

Iohannis, in vizita oficiala in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, marti si miercuri, o vizita oficiala in Republica Moldova, la aproape o saptamana dupa ce Parlamentul a votat Guvernul condus de Chiril Gaburici. Seful statului are, pe agenda, convorbiri cu omologul moldovean, cu premierul, dar si cu liderii principalelor partide politice, informeaza Mediafax.

Klaus Iohannis face o vizita oficiala in Republica Moldova, marti si miercuri

Presedintele Klaus Iohannis face, marti si miercuri, o vizita oficiala in Republica Moldova, la aproape o saptamana dupa ce Parlamentul a votat Guvernul condus de Chiril Gaburici, seful statului avand pe agenda convorbiri cu omologul moldovean, cu premierul, dar si cu liderii principalelor partide politice.

Un nou termen in dosarul Referendumului va avea loc azi

Un nou termen in dosarul Referendumului , in care este judecat ministrul Liviu Dragnea, va avea loc luni, 23 februarie, la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ).

Alerta falsa cu bomba la Los Angeles, langa Dolby Theatre, unde va avea loc gala Oscar 2015

O alerta falsa cu bomba a avut loc joi, in apropiere de cladirea unde va avea loc gala de decernare a premiilor Oscar, transmite Reuters. Un sofer care conducea imprudent a coborat din autovehicul cu o butelie cu.

Iohannis se intalneste maine cu noul premier moldovean

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, maine, la Chisinau, cu Chiril Gaburici, noul premier al Guvernului Republicii Moldova, la aproape o saptamana dupa ce Parlamentul de la Chisinau a votat noul cabinet si la peste doua luni si jumatate de la alegerile legislative moldovenesti de pe 30 noiembrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )