Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis se intalneste maine cu noul premier moldovean

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis se intalneste maine cu noul premier moldovean

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, maine, la Chisinau, cu Chiril Gaburici, noul premier al Guvernului Republicii Moldova, la aproape o saptamana dupa ce Parlamentul de la Chisinau a votat noul cabinet si la peste doua luni si jumatate de la alegerile legislative moldovenesti de pe 30 noiembrie. continuă pe Ziarul Bursa

INTERVIU Chiril Gaburici, noul premier de la Chisinau: Voronin mi-a cerut sa imi depun toata priceperea si silinta pentru a asigura o buna guvernare / Nu cred in incalzirea conflictului inghetat din Transnistria / Republica Moldova are un singur viitor,

Noul premier al Republicii Moldova, Chiril Gaburici, spune intr-un interviu pentru HotNews. ro ca tara sa are un singur viitor, cel european, si respinge ideea ca sustinerea comunistilor pentru coalitia minoritara de guvernare va mina parcursul european al Moldovei. Intrebat ce a pretins Vladimir Voronin in schimbul sutinerii guvernului, Gaburici spune ca liderul comunist i-a cerut sa-si depuna toata priceperea si silinta pentru a asigura o buna guvernare in interesul cetatenilor. Legat de negocierile esuate cu cel de-al treilea partid pro-european, Partidul Liberal, Chiril Gaburici sustine ca a fost decizia lor, pe care o respect. In ajunul vizitei lui Klaus Iohannis la Chisinau, Chiril Gaburici a spus ca nu sustine cererea fostului premier Iurie Leanca de scadere a numarului de burse pentru studentii moldoveni in Romania. Citeste in articol ce spune premierul Chiril Gaburici despre conflictul inghetat din Transnistria, despre posibila interzicere a televiziunilor rusesti in Moldova, despre conflictul din Ucraina, dar si despre relatiile cu Filat, Voronin si Plahotniuc.

Prima vizita oficiala a noului premier moldovean va avea loc in Bruxelles

Noul premier modovean, Chiril Gaburici, va merge in prima sa vizita oficiala, la Bruxelles in perioada 26-27 februarie, transmite presa din Republica Moldova.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook la un an de la revolutia din Ucraina. Cand se va intalni cu Porosenko

Presedintele Klaus Iohannis si-a trimis un consilier la manifestatiile de la Kiev, pentru comemorarea celor care au murit in evenimentele din 2014, cand a fost alungat de la putere fostul presedinte prorus Victor.

UPDATE. Presedintele Klaus Iohannis l-a primit pe omologul bulgar, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a primit vineri, la Palatul Cotroceni, prima vizita a unui sef de stat de la preluarea mandatului de presedinte. La ora 10. 30, a inceput vizita oficiala in Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )