Libnet.ro
UNICEF

09:15

Prima-doamna a Frantei vorbeste despre varsta ei: Pana in 2022, singura lui problema ar fi fost fata mea

Adevărul Adevărul,
Prima-doamna a Frantei vorbeste despre varsta ei: Pana in 2022, singura lui problema ar fi fost fata mea

Este una dintre cele mai sarmante prime-doamne din lume si vorbeste cu o sinceritate debordanta. Sotie de presedinte de doar o zi, Brigitte Macron este una dintre cele mai nonconformiste si mai neobisnuite prime-doamne ale Frantei si nu numai. continuă pe Adevărul

Prima Doamna a Frantei vorbeste despre varsta ei: Pana in 2022, singura lui problema ar fi fost fata mea

Este una sintre cele mai sarmante Prime Doamne din lume si vorbeste cu o sinceritate debordanta. Sotie de presedinte de doar o zi, Brigitte Macron este una dintre cele mai nonconformiste si mai neobisnuite Prime Doamne ale Frantei si nu numai.

Prima Doamna a Frantei, DEZVALUIRI despre cum a inceput relatia cu Macron: La 17 ani, mi-a spus ca o sa se insoare cu mine

In urma castigarii alegerilor, sotia lui Emmanual Macron, Brigitte Trogneux va deveni Prima Doamna a Frantei, potrivit libertatea. ro. Este cu 25 de ani mai in varsta decat.

Mariciu, vlogger din Romania, ne vorbeste despre promovarea non-valorilor si despre retetele de succes in mediul online

Marian Ionescu Mariciu este un vlogger cunoscut de internautii din Romania pentru vlogul sau in care ne arata cate o zi din viata lui. Recent a ajuns la 500 de episoade zilnice de vlog si i-am pus cateva intrebari despre cum sa ai succes pe Youtube. Fiind un om care lucreaza in social media, Marian ne-a povestit si cum ne influenteaza promovarea non-valorilor atat in televiziune, cat si in mediul online.

Profetia infioratoare a parintelui Iustin Parvu. Interviul in care vorbeste despre Al Treilea Razboi Mondial - VIDEO

Anuntul infricosator facut de parintele Iustin pe patul de moarte, despre urgia ce va sa vina dupa 12 luni, nu a fost decat una din profetiile cumplite pe care acesta le-a facut despre sfarsitul lumii. In decursul.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )