Libnet.ro
UNICEF

18:00

Un primar din Iasi le-a cerut preotilor sfintirea unei conducte de gaz realizate n comuna

Hotnews Hotnews,
 Un primar din Iasi le-a cerut preotilor sfintirea unei conducte de gaz realizate n comuna

Reprezentantii Primariei comunei Tomesti, din judetul Iasi, au cerut preotilor sfintirea unei aductiuni de gaz. Ceremonia religioasa a fost realizata, sambata, in prezenta a sute de oameni care au participat la Zilele comunei, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Romania, 2018: Primaria si Biserica dintr-un sat iesean au sfintit o conducta de gaz: Binecuvinteaza Doamne pe membrii Consiliului Local

Reprezentantii Primariei Tomesti, judetul Iasi, au cerut preotilor sfintirea unei aductiuni de gaz ce deserveste unei parti a satului Vladiceni. Ceremonia religioasa a fost realizata in cursul zilei de sambata, 8 septembrie, cu ocazia hramului comunei.

Romania, 2018: Primaria si Biserica dintr-un sat iesean au sfintit o conducta de gaz: Binecuvinteaza, Doamne, pe membrii Consiliului Local

Reprezentantii Primariei Tomesti, judetul Iasi, au cerut preotilor sfintirea unei aductiuni de gaz ce deserveste unei parti a satului Vladiceni. Ceremonia religioasa a fost realizata in cursul zilei de sambata, 8 septembrie, cu ocazia hramului comunei.

O eleva de 16 ani din Iasi a fost violata de doi indivizi. Cum au planuit agresorii ca victima sa ramana virgina

Doi tineri de 23 si 24 de ani din Iasi au fost arestati preventiv pentru 30 de zile fiind acuzati de viol. Victima lor este o tanara de 16 ani cu care unui dintre agresori avusese o relatie dupa ce s-au.

Vosganian ii cere explicatii primarului din Iasi

Vicepresedintele ALDE Varujan Vosganian ii cere explicatii primarului din Iasi, Mihai Chirica, in legatura cu un banner avand un mesaj critic la adresa Guvernului, instalat de mai multe zile in Piata Unirii. Bannerul are mesajul: Moldova s-a saturat de hoti! Jos Guvernul!, iar Vosganian ii solicita lui Chirica sa comunice in baza carei autorizatii sade acest banner in centrul orasului si pe numele carui reprezentant al Moldovei a fost emisa, conform News. ro.

Scandal urias la un spital din Iasi. Un pacient a fost gasit de familie legat de pat si plin de vanatai

Scandal la un spital din Iasi unde un pacient a fost gasit de familie legat de pat si plin de vanatai. Este vorba despre un barbat de 78 de ani, internat la Spitalul Clinic de Urgente, cu rani la cap in.

O batrana din Iasi, sfasiata de cainele vecinului

O batrana din Iasi a fost muscata cainele vecinului. Patrupedul a pus-o la pamant, muscand-o de partea superioara a corpului. Femeia a fost dusa ulterior la spital. Pacienta in.

Un milionar din Iasi a fost legat si dus intr-un sat din apropiere. Rapitorii ar fi fost chiar copiii lui

Un milionar din Iasi a fost legat si dus cu masina intr-un sat din apropiere, dupa un scenariu ca-n filmele cu mafioti. Rapitorii ar fi chiar copiii afaceristului, iar victima i-a reclamat initial la.

Romania, anul 2018: Primaria si Biserica au sfintit o conducta de gaz: Binecuvinteaza, Doamne, pe membrii Consiliului Local (VIDEO)

Reprezentantii Primariei Tomesti, judetul Iasi, au cerut preotilor sfintirea unei aductiuni de gaz ce deserveste o parte a satului Vladiceni. Ceremonia religioasa a avut loc sambata, cu ocazia hramului.

Sfarsit tragic pentru un copil din Iasi. A fost lovit de o masina in timp ce mergea pe skateboard

Sfarsit cumplit de vacanta pentru doi copii din localitatea Ciurea, judetul Iasi. Se jucau cu un skateboard pe sosea cand au fost loviti in plin de o duba. Unul dintre ei a murit cand a ajuns la spital.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )