Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un primar din judetul Satu Mare a agresat un observator in sectia de votare sambata seara. I-a rupt acreditarea VIDEO

Adevărul Adevărul,
Un primar din judetul Satu Mare a agresat un observator in sectia de votare sambata seara. I-a rupt acreditarea VIDEO

Scandal intr-o sectie de votare din comuna Odoreu, judetul Satu Mare, cu doar cateva ore inainte de deschiderea sectiei. in timp ce se afla in sectia de votare, un observator acreditat de BEJ si reprezentant al Expert Forum Bucuresti a avut parte de un moment neplacut, un scandal cu primarul comun, Dumitru Pop. continuă pe Adevărul

Cat costa un vot? Cat cheltuie statul pentru fiecare satmarean cu drept de vot

Organizarea alegerilor locale presupune anumite costuri, cele mai mari fiind cele pentru personalul care sta in sectiile de votare in decursul zilei votarii. Daca totalul acestor costuri este impartit la numarul de cetateni cu drept de vot din judetul Satu Mare, rezulta un cost/cetatean cu drept de vot de 14,7 lei. Risipa este una mare, pentru ca prezenta la vot este una foarte scazuta in judet.

Greva in transportul public din Satu Mare, pentru marirea salariilor. Cat castiga un sofer de autobuz

Soferii societatii de transport public din municipiul Satu Mare au intrat joi dimineata in greva spontana.

ALEGERI LOCALE 2016. Cu ce proiecte isi atrag electoratul candidatii la Primaria din Satu Mare

La Primaria Satu Mare, candideaza ca independent Anderco Horea-Stefan-Sergiu, Ciorba Nicolae PND), Coica Costel-Dorel PSD), Cozma Adrian-Felician PNL), Csaki Csongor PMP), Deac Vasile Partidul Puterii Umaniste Social-Liberal), Ghiarfas Adelin-Cristian PNTCD), Kereskenyi Gabor UDMR), Ioan Opris UNPR) si Stef Mihai-Adrian Partidul Alianta Liberalilor Si Democratilor).

ALEGERI LOCALE 2016. Satu Mare: Competitie intre incompatibili

Doi dintre candidatii la Primaria Satu-Mare au fost declarati incompatibili de ANI.

Greva la societatea de transport in comun

Soferii societatii de transport public din municipiul Satu Mare au intrat in aceasta dimineata in greva spontana, transportul public fiind blocat, ca urmare a conflictului dintre sindicat si conducerea societatii cu privire la incheierea noului contract colectiv de munca, potrivit unor surse din presa.

Reactia unui primar din Vaslui dupa ce localnicii s-au plans de inundatii: M-am pi eu si s-a umflat apa? (VIDEO)

Reactia unui primar din Vaslui, in urma inundaliilor care au provocat pagube, a starnit furia localnicilor, potrivit Vremea Noua. Oamenii sunt ingrijorati ca in satele in care.

Bacteria ucigasa revine. E.Coli verotoxigena, intr-o proba de lapte crud prelevata de la o ferma de bovine din judetul Alba

Bacteria E. Coli verotoxigena a fost gasita intr-o proba de lapte crud prelevata de la o ferma de bovine din judetul Alba, iar in urma controalelor, in respectiva unitate, au fost depistate si al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )