Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reactia unui primar din Vaslui dupa ce localnicii s-au plans de inundatii: M-am pi eu si s-a umflat apa? (VIDEO)

B1 B1,
Reactia unui primar din Vaslui dupa ce localnicii s-au plans de inundatii: M-am pi eu si s-a umflat apa? (VIDEO)

Reactia unui primar din Vaslui, in urma inundaliilor care au provocat pagube, a starnit furia localnicilor, potrivit Vremea Noua. Oamenii sunt ingrijorati ca in satele in care. continuă pe B1

Ancheta la o scoala din Vaslui dupa ce 22 de copii au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara

Directia de Sanatate Publica DSP) Vaslui va face o ancheta dupa ce mai multi copii cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani din localitatea Rotari au ajuns la spitalul din Barlad cu simptome de toxiinfectie alimentara, dupa ce au mancat la scoala, de 1 iunie, salam si pulpe la gratar.

Consilierul pe politica interna al lui Iohannis: Nu este exclusa varianta numirii unui nou premier tehnocrat dupa alegerile din toamna

Nu este exclusa numirea unui alt premier tehnocrat dupa alegerile legislative din toamna, in conditiile in care niciun partid nu va castiga o majoritate care sa ii permita sa formeze pe cont propriu un guverns, a afirmat Laurentiu-Mihai Stefan, consilierul pe politica interne al lui Klaus Iohannis, la evenimentul Reuters Eastern Europe Investment Summit.

Publika.md: Reactia turnului de control din Chisinau dupa disparitia elicopterului SMURD de pe radare (AUDIO)

Disparitia elicopterului SMURD de pe radare a starnit o adevarata valva in eter. Cel putin asta se intelege dintr-o inregistrare care a intrat in posesia redactiei PUBLIKA.

O femeie din Vaslui a fost prinsa de politisti cu droguri de mare risc

Politistii antidrog, sub coordonarea procurorului din cadrul DIICOT - Biroul Teritorial Vaslui, au depistat in flagrant o femeie de 35 ani, banuita de comiterea infractiunii de detinere de droguri de mare risc in vederea consumului propriu, scrie Agerpres.

Romanca ucisa de sot in parcarea unui aeroport din Spania. Criminalul este tot roman

O romanca a fost ucisa in parcarea Aeroportului San Pablo din Sevilla. De vina ar fi chiar sotul femeii, tot un roman. Potrivit politiei, cei doi au mers impreuna la aeroport, de unde.

Atac sinucigas impotriva unui tribunal din Afganistan. sase persoane au murit

Patru kamikaze talibani s-au detonat, miercuri, intr-un tribunal din estul Afganistanului, sase persoane murind in urma acestui atac.

Turcia isi recheama ambasadorul din Germania dupa recunoasterea de catre Bundestag a genocidului contra armenilor

Turcia isi recheama ambasadorul din Germania, pentru consultari, dupa ce Bundestagul camera inferioara a parlamentului federal de la Berlin) a adoptat cu o majoritate covarsitoare o rezolutie prin care se recunoaste genocidul impotriva armenilor comis de Imperiul Otoman in 1915, a anuntat joi premierul turc Binali Yildirim, citat de Reuters si Agerpres.

Turcia isi recheama ambasadorul din Germania, dupa ce Bundestagul a recunoscut genocidul armean

Turcia isi recheama ambasadorul din Germania, pentru consultari, dupa ce Bundestagul camera inferioara a parlamentului federal de la Berlin) a adoptat cu o majoritate covarsitoare o rezolutie prin.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )