Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un primar liberal a fost prins in flagrant cand lua mita

Antena3 Antena3,
Un primar liberal a fost prins in flagrant cand lua mita

Primarul PNL al comunei sucevene Mitocu Dragomirnei, Danut Solcan, a fost prins in flagrant, luni, cand primea 5. 200 de lei pentru a prelungi contractul de concesiune pentru imasul public, el fiind audiat. continuă pe Antena3

Un sofer a doborat recordul la viteza. Cu cat rula cand a fost prins de politisti

Un sofer, cetatean american, a fost prins in trafic de politistii rutieri, in timp ce conducea cu 216 km/h, pe autostrada A1 Nadlac-Lugoj, potrivit agerpres. ro. 'La data de 6 mai,.

A fost prins la sase ani dupa ce a comis o crima

Un barbat din judetul Ilfov, dat in urmarire internationala pentru omor si tentativa de omor deosebit de grav, a fost prins de politisti, dupa aproape sase ani de cautari, in timp ce se ascundea la o ferma din comuna Floresti, judetul Giurgiu.

Un medic din Caras-Severin a batut recordul la viteza cu care lua mita. Barbatul a fost condamnat la trei ani de inchisoare (VIDEO)

In plin scandal cu dezinfectanti diluati, sistemul medical e lovit din nou de un record nedorit. Un doctor de la Casa de Pensii Caras-Severin a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare dupa ce.

Un urmarit international pentru omor a fost prins dupa sase ani, la o ferma din Giurgiu (VIDEO)

Criminal prins de politie dupa sase ani de cautari! Un barbat din judetul Ilfov, dat in urmarire internationala pentru omor si tentativa de omor deosebit de grav, a fost gasit de oamenii legii la o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )