Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primaria Capitalei, anunt de ULTIMA ORA privind transportul in regim de TAXI

B1 B1,
Primaria Capitalei, anunt de ULTIMA ORA privind transportul in regim de TAXI

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) anunta ca organizeaza vineri, 26 ianuarie, la ora 13:00, dezbaterea publica a proiectului de hotarare privind aprobarea Regulamentului-cadru, a Caietului de sarcini. continuă pe B1

Gabriela Firea, anunt de ultima ora privind deszapezirea in Bucuresti

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) a anuntat masurile de deszapezire pe care le-a intreprins incepand din dimineata zilei de luni. Astfel, operatorii de deszapezire din toate sectoarele.

Anunt de ultima ora al Gabrielei Firea. Ce document important a semnat Primarul General al Capitalei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a facut un anunt extrem de important privind construirea Spitalului Metropolitan. Edilul a initiat pe site-ul www. petitieonline. com, o petitie prin care se strang.

Anunt de ULTIMA ORA al Primariei Capitalei. Acord cu Asociatia Colectiv pentru construirea unei maternitati

Intalnire importanta la sediul Primariei Municipiului Bucuresti PMB) privind constructia unei unitati spitalicesti. Potrivit unui comunicat al Municipalitatii, consilierii personali ai.

Tariceanu, anunt de ULTIMA ORA despre NEGOCIERILE cu Dragnea privind alcatuirea Guvernului. Ce se intampla cu ministrii ALDE

Discutiile despre ministrii care vor face parte din Cabinetul condus de Viorica Dancila au intrat in linie dreapta. Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a facut un anunt important despre.

Seful Jandarmeriei, anunt de ultima ora. S-a decis SOARTA JANDARMULUI filmat cand lovea protestatarii

Anunt important al sefului Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos, cu privire la jandarmul filmat cand lovea protestatarii sambata seara, in Piata Universitatii. Sebastian Cucos a.

Primaria Capitalei rostogoleste pe 20 de ani imprumutul din 2015 din obligatiuni, desi nu este necesar

Primaria Capitalei si primariile de sector vor pierde 440 de milioane de euro din &171;revolutia &187; fiscala a PSD, potrivit domnului Ciucu * Pentru anul 2017, cheltuielile de exploatare a parcului de autobuze s-ar ridica la 8. 000 euro! Cu acesti bani ar putea fi achizitionate circa 42 de autobuze noi, la un cost mediu de 200. 000 euro/autobuz!, precizeaza consilierul PNL Primaria Capitalei va face un imprumut de 555 de milioane de lei pe o perioada de 20 de ani, in vederea refinantarii datoriei provenite din emisiunea de obligatiuni realizata in 2015, potrivit unui proiect de hotarare aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB), in luna decembrie.

Colaborare intre Primaria Capitalei si Asociatia Colectiv GTG 300, pentru construirea unei maternitati in curtea Spitalului de Urgenta Sf. Ioan

Primaria Capitalei va lua masuri pentru construirea unei maternitati in curtea Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan, in baza unui protocol de colaborare cu Asociatia Colectiv GTG 300, informeaza municipalitatea.

Sanda Ladosi, sanctionata de Gabriela Firea. Circul Globus a fost amendat de Primaria Capitalei

Circul Globus, condus de Sanda Ladosi, a fost amendat de Primaria Capitalei pentru ca nu a grabit re.

Primaria Capitalei: reabilitarea Hotelului Concordia va incepe in primavara

Primaria Capitalei a anuntat miercuri ca reabilitarea Hotelului Concordia, cladirea monument istoric.

Circul Globus, amendat de Primaria Capitalei dupa imagini aparute in spatiul public cu animale salbatice tinute in custi, afara

Circul Globus a fost amendat de Primaria Capitalei pentru ca nu a grabit relocarea animalelor salbatice in gradini zoologice, dupa ce in spatiul public au aparut imagini cu animale tinute in custi, afara, in curtea institutiei, relateaza News. ro. Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) a interzis de la inceputul anului trecut folosirea animalelor in circ si a eliminat dresura din obiectul de activitate al Circului Globus, masuri luate dupa ce 11 animale ale institutiei au murit intr-un incendiu.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )